AnarchistPhilosopher
Well-known member
של חוקר האמת...
ומה אחרי זה יעשו בראיון העבודה?בסופו של דבר אנשים נרשמים לתארים כדי להשיג תעודה והעלאה בשכר...
לא בשביל ללמוד.
הם יחפשו את הקורסים הכי קלים שבקושי צריך להשקיע ומקבלים 100 בקלות, האם הם למדו משהו מהקורסים האלה?... פחחחחח
לא יודע לעבודה במלאנוקס לא שאלו אותי שאלות מהתואר בכלל...ומה אחרי זה יעשו בראיון העבודה?
יענו רק על השאלות הכי קלות?
מה פילוסופים בכלל עושים חוץ מלמכור פלאפל ולנהוג במוניות?לא יודע לעבודה במלאנוקס לא שאלו אותי שאלות מהתואר בכלל...
לא נראה לי שחשמלטורים ומתכנתים בכלל יבינו מה שלמדתי בתואר...
עם איזה פילוסופים דיברת לאחרונה שמוכרים פלאפל ונוהגים במוניות?מה פילוסופים בכלל עושים חוץ מלמכור פלאפל ולנהוג במוניות?
עם זה שמכר פלאפלעם איזה פילוסופים דיברת לאחרונה שמוכרים פלאפל ונוהגים במוניות?
אז במה הם?התארים שלי לא בפילוסופיה...
תערוך חיפוש בתפוז ותגלה בעצמך, בוט!עם זה שמכר פלאפל
וזה שנהג במונית.
זה היה כשהייתי חייל - וחשבתי שמאז הם נכחדו
אז במה הם?
אני אתן לך רמז. נאמר לי שעשיתי את התארים הכי קשים באקדמיה מסטודנט להנדסת חשמל ומדמח...עם זה שמכר פלאפל
וזה שנהג במונית.
זה היה כשהייתי חייל - וחשבתי שמאז הם נכחדו
אז במה הם?
רפואה?אני אתן לך רמז. נאמר לי שעשיתי את התארים הכי קשים באקדמיה מסטודנט להנדסת חשמל ומדמח...
רפואה זה הכי קשה?רפואה?
פיזיקה?
בדיוק כמו שהם מחליפים תכניתנים - רק בשמועות...רפואה זה הכי קשה?
שמעתי שהבוטים כבר מחליפים אותם...
כמו שאמרתי בשרשור המתאים בפורום עבדים בהייטק הבוטים האלה הם בסה"כ:"גימיק" בשביל להעלות מניות כמובן... כי זה מה שחשוב באמת.בדיוק כמו שהם מחליפים תכניתנים - רק בשמועות...
מה שחשוב באמת - זה איך לנפח לנו את חשבון הבנק,כמו שאמרתי בשרשור המתאים בפורום עבדים בהייטק הבוטים האלה הם בסה"כ:"גימיק" בשביל להעלות מניות כמובן... כי זה מה שחשוב באמת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.