עבודה של מאות ואלפי שעות

• פותח הנושא TFNM
  • פורסם בתאריך

TFNM

New member
עבודה של מאות ואלפי שעות

רשומה כמספרים על חתיכת קרטון שאפשר לעבור עליה תוך פחות מדקה. רק לי זה נראה לא טבעי?

אתאיסט1

New member
אהלן TFNM

אני חדש פה בפורום. אני אוהב פילוסופיה וסתם יוצא לי לקרוא פה הודעות שלכם ושלך. לדעתי זה נכון מה שאמרת שהבית ספר הוא מכונה של ציונים שלא מודדת אותך לפי היכולות שלך, אלא לפי יכולות השינון שלך לקראת מבחן ובסוף שנה אתה מקבל תעודה שלא משקפת את מה שאתה טורח.

TFNM

New member
הניק שלך דבילי

אנחנו חיים בעידן שבו אנשים יחשבו שהם מוסרים יותר ממך מכיוון שלהם יש אמונה ולך אין. familiy guy עשו על זה פרק פעם...מומלץ אל תכריז שאתה אתאיסט(או לפחות כמה שפחות) אחרת כל הזמן תצטרך להגן על ה"אמונה" שלך ולהיכנס לוויכוחים חוזרים על עצמם עם תאיסטים. חוץ מזה זה כמו שיהיו ניקים לאנשים כמו "הומובארון17" "אבאלשניים1" "סובל מציפורן חודרנית500" או "אוהבבורקסתרדיותרמבורקסגבינה0" אנא,למען עתיד טוב יותר,שנה ניק.

אתאיסט1

New member
הניק שלי

מה זה משנה אם אני קורא לעצמי אתאיסט? כל עוד תיאיסטים לא ינסו להתווכח איתי על אמונתם, הניק שלי יישאר אתאיסט. איש באמונתו יחיה (למרות שהמשפט המקורי זה "צדיק באמונתו יחיה").

TFNM

New member
היית באמת חייב לשים את הציטוט הזה?

זה באמת היה נחוץ? לא יכולת לרשום "לא מתווכחים איתי" ולסגור עיניין? ומה בנוגע לשאר הדברםי שרשמתי? ומה לעזאזל עכשיו איש/צדיק/אמא של אבי באמונתו יחיה? מה קרה ל"ככה אני רוצה"

חרבביש

New member
הזדהות בכינוי אתאיסט

מעידה על דעה בנושא מסוים, לא כפרט טריוויה מעניין אלא כאמצעי להגדרת הזהות של האתאיסט בעיני אחרים.

למעלה