עבודה שסיימתי היום

artagel

New member
עבודה שסיימתי היום

עבודה ראשונה ומורכבת ממתין להערות בונות כי תמיד יש מה לשפר. העבודה מורכבת מעצים-מייפל,אלון,פאדוק,לב סגול.

פפו

New member
אם אתה תכננת את הסיגמנטים

והתוצאה היא לפי התיכנון, דע לך שזה לא יעבור ככה בשקט ובאחד המיפגשים הבמה שלך. יפה מאוד

yulevi

New member
דוד נהנתי מהתוצאה../images/Emo140.gif

וליוסי
תצפה להפתעות בנושא,הנושא יסגר בתחילת השבוע

artagel

New member
סיגמנטים

העבודה מורכבת חלק מדוגמא וחלק שלי השילוב של המייפל ולב סגול -שלי. כמו כן הדוגמא בעיגול במקור היה צריך להיות שונה אני הפכתי אותה לכזאת.

maamoon

New member
עבודה מהממת , אין מה להוסיף

הסגמנטים מאוד מסובכים יש שילובים יפים שם, וההחדרה של המוט העגול מאוד יפה משולבת יפה, אבל למה ההסחוט למעלה לא אחידות?

artagel

New member
עבודה מהממת

האם כוונתך לחלקי הפזל OK אז זה שאמרתי עבודה ראשונה גם פיספוסים קטנים פה ושם אך מזה לומדים

zvika f

New member
סגמנטים

יפהפה מה מדות חיצוניות? האם לא מסבך את החיים לעבוד עם 22.5 מעלות(16 סגמנטים)?במקום 20 מעלות (18 סגמנטים) או 30 מעלות(12 סגמנטים)

artagel

New member
סגמנטים

קודם כל אליך אתה צודק במאה אחוז מכיון שהתחלתי את העבודה המקורית מדוגמה של אמן אמריקאי (מידות באינצ'ים) וגם חלוקה משוגעת בחצאי מעלות בהמשך עשיתי כמה שינויים משלי.אמרתי זו עבודה ראשונה מסוגה והבעיה שלי עדיין זה סרגלי העץ,למזלי הבאתי כמה סרגלים לאחרונה בשובי מארה"ב. מידה חיצונית המכס' 28 ס"מ . נ.ב יש לי עוד הרבה ללמוד ממך צפיתי במיגוון עבודותיך הן מרשימות .

yulevi

New member
דוד בקשר לפפו קבל הלשנה../images/Emo3.gif

אם הוא רוצה ללמוד ממך
תעמיד בפניו תנאי
שיקציע לך את החומר לסגמנטים

artagel

New member
פפו

האם באפשרותו להגיע למידות של 7 מ"מ וצריך גם חומר ,אתה מבין שאני מעוניין בעצים מגוונים,צבעונים אתה צריך להביא מידע לנושא זה

arsar

New member
מה אומר ומה אדבר...

מתגלים פה כוכבים! עלה כוכב!

artagel

New member
עבודה שסיימתי

תודה לכולם על המחמאות ועל ההמלצות עזרתם לי מאוד.

למעלה