עבודה שעשיתי בפוטושופ אשמח לתגובות

• פותח הנושא 115d
  • פורסם בתאריך
הסקיצה המקורית יותר מעניינת

הסקיצה הסופית טובה סה"כ, בעיקר הצבעוניות, אבל משהו הלך לאיבוד באופי של הבחורה.

115d

New member
תודה על הפרגון! ../images/Emo10.gif שמחתי לשמוע

Hubert Hubert

New member
הרבה יותר מוצלח.

הבעיה העיקרית בציור הראשון היה קו המתאר המאוד בעייתי, פה אין את הבעיה הזאת, באופן טבעי. מה שכן, ה"דנית" הזה אמור להיות החתימה שלך? אם כן, תקטיני ומהר.

nirc2

New member
להקטין? להגדיל!!

זה דווקא מגניב שהחתימה היא בענקית על הכל. אבל שתהייה מממממש בענק שתהיה גדולה מהחיים זה מגניב לאללה :)

מיכאל ג

New member
במבט נוסף

צריך עוד עבודה על הידיים, בעיקר על היד שנמצאת על המותן. האצבעות נראות ממש לא נכונות. אני דווקא אהבתי את הקו התוחם.

scalla

New member
אני חייב לציין שבסקיצה בעיפרון יש..

איכויות שפשוט נעלמו עם המעבר למחשב. אני חושב שאולי כדאי שתעשה אינקינג ידני ואחרי זה תעשה צביעה במחשב.

אפריקוט

New member
שאלה כללית באיור של טירון באיור

האם הטכניקה לאיור כדוגמת האיור של הבחורה, זה מתחיל מעיפרון, ביצוע הציור ,סורקים לקובץ ואח"כ עובדים עליו עם פוטושופ או משהוא אחר? או על ידי לוח גראפי? או מה? מה הן השלבים בגדול..? בתודה

115d

New member
תשובה!

אני בעקרון מציירת בעפרון-סורקת-עוברת בפוטשופ. בנתיים שיטת העבודה שלי היא כזאות. בעקרון אני מחכה ללוח גרפי שהזמנתי ואז אני יראה איך עם לוח זה יעבוד לי.

אפריקוט

New member
תודה רבה לך על התשובה..../images/Emo141.gif

כל מה שאני יודע זה לצייר וקצת פוטושופ, אני קיבלתי לוח wacom intuos 3 a6 ממש לא מזמן , שיחקתי עם זה, זה נראה טוב גם על ידי הלחיצות וההטיות של העט את שולטת ואת לא צריכה לשנות גודל מברשת למשל אלא אם זה גודל קיצוני, למקצוענים זה מעולה , גם לחובבים כמוני. תודה, ובהצלחה.

למעלה