עבודה שעשיתי...תגובות תודה

alonbond1

New member
עבודה שעשיתי...תגובות תודה

עבודה שעשיתי בתוכנה Blender, כתבתי עליה פה קצת בפורום, בכל מקרה זוהי תוכנה בחינם ואפשר להגיע איתה לתוצאות יפות. בתמונה שעשיתי זה אמור להיות מטאור בוער עם אפקט של אש....סך הכל התחלתי לא מזמן לעסוק בתוכנה וגם כך לימוד עצמי דרך אינטרנט ומדריכים באינטרנט... תגיבו! D:

chubu

New member
למה שלא תכניס אותה לפוטושופ ותעבוד עליה שם?

כי בשביל שזה יראה כמו מה שתיארת, צריך עוד עבודת פוסט... נסיון יפה בכל מקרה

לא נראה עדיין מספיק טוב

אני לא מכיר את התוכנה שאתה עובד איתה, אבל נראה שהיא מצמידה את האש לקווים של האוביקט, יש בטח דרך להוסיף לזה Noise או משהו, כדי שזה יראה יותר שהאש עוטפת אותו ולא מצויירת עליו בקווים. בהצלחה שפי

smg200

New member
יש לי שתי שאלות

הורדתי את גירסה 2.44 של בלנדר. התחלתי לעבוד עם מדריך ליצירת איש שלג,ובמדריך מראים כפתורים שאין אצלי בבלנדר. מישהו יכול לומר לי למה ואיך אני יכול להוסיף את אותם כפתורים?? שאלה שניה איך אני שומר תמונות בבלנדר? תודה

alonbond1

New member
תשובה בקשר לאיש שלג ושמירת תמונה

האמת היא שיחסית אני לא מנוסה מקצוענית בבלנדר אבל עדיין יודע את הכלים והאפשרויות שלה ואני ינסה לעזור בכל זאת.... בקשר לאיש שלג, תפרט, תוסיף קישור או תמונה של המדריך שאני יראה באיזה כפתורים מדובר. ושנית, לאחר שאתה מרנדר את התמונה פשוט תלחץ F3 , והתוכנה תפתח לך חלון לשמור, שהשורה העליונה בחלון שנפתח (איפה שאפשר לכתוב) היא איפה אתה רוצה לשמור והשורה מתחתיה זוהי שם התמונה. בנוסף ברינדור על תשכח להגדיר את סוג הקובץ כ- JPG.

alonbond1

New member
תשובה ל- SMG 2000

טוב, לך יש את הגרסה הכי חדשה של בלנדר ( 2.44) אז פשוט הכפתורים של הטיקסטור נמצאים במקום אחר ליד. במדריך הם אומרים לך להוסיף טיקסטור של תמונה, ואת התמונה הם אומרים לך "להוריד כאן", אתה יכול לראות שיש לינק שפותח תמונה, ומשם פשוט תעתיק ותשמור את התמונה במחשב שלך. אחר כך בבלנדר, שהחפץ שהם מבקשים להוסיף עליו טיקסטור נבחר ( לחיצה עם מקש ימני בעכבר עליו - לפי המדריך זה כנראה חלק מהעץ), תלחץ F6 (על תשכח שנעילת המקשים של באפים לא נעולה!), ב- TEXTURE TYPE תלחץ על ADD NEW (אם לא כבר פתוח) ותבחר באפשרות IMAGE (תמונה) ובאחד מהמלבנים (אצלי זה האחרון) , יהיה מלבן של IMAGE ושם אתה יכול לבחור תמונה ששמורה במחשב שלך - במקרה הזה התמונה שהורדת.

smg200

New member
באמת תודה !

עזרת לי מאוד !

שווה להסתכל על איך אש נראית באמת,ואיך מטאורים

נראים באמת ואיך הם מתחברים אחד לשני. כרגע זה נראה כמו חבורת נודלס מקולקלות ופיראיות מתקיפות כדור גומי :) אולי שווה קודם להתמקד בללמוד מידול או חומרים או נושא אחד ואז להמשיך הלאה.

eldarinn

New member
לא יזיק בטוח

וגם את עקרונות התאורה עוד לפני הרינדור לא יזיק ללמוד, סך הכל זה נאד שימושי אחר כך.

למעלה