עבודה/תעסוקה

נעמה357

New member
עבודה/תעסוקה

שלום,
שמי נעמה תאריך לידה 22/11/75
מבקשת הכוונה בנושא עבודה,
במהלך חיי עבדתי בתחומים שונים אך לא מצאתי בהם סיפוק.
כיום לאחר שנה שהייתי בבית אחרי לידה אני רוצה לחזור למעגל העבודה (או לימודים) אבל לא יודעת לאיזה כיוון לפנות.

תודה רבה
וחתימה טובה

עבודה/תעסוקה

שלום נעמה

אתך הסליחה, אך רק עכשיו ראיתי שפספסתי את פנייתך.

המומלץ היותר שוב אינטואיטיבית מאחר ואין לי מספיק נתונים לגביך הוא לשוב לעבודה שעבדת או לתחום שעסקת בו בעבר. אך מוגבל ותחום בזמן.( שוב אין לי מספיק נתונים עליך- האם זו לידה ראשונה ? מה קורה עם בעלך ? יש סיוע מהמשפחה הגרעינית ? האם עזבת ואין באפשרותך לשוב למקום העבודה ? ועוד שאלות חסרות )
עבודה שתאפשר לך יציאה מהבית להתעוררות והן הכנסה נוספת לתא המשפחתי.
לצד דגש להורות האימהות שהנו תפקיד מרכזי וחשוב להתפתחות תקינה של ילדך לפני כל דבר אחר.

באם אין באפשרותך לשוב לעבודה הקודמת - אני רואה בוסית, יכולות גבוהות לניהול, פרפקציוניסטיות ,יכולת הרמת פרויקטים, עבודה בסביבה/ עם אנשים חשובה לך.

מצאי לך משהו שיכלול את כול הפרמטרים הללו.

בהצלחה

ושנה טובה

נעמה357

New member
עבודה/תעסוקה

שוב שלום,

ראשית תודה רבה על תשובתך.

בנושא עבודתי הקודמת אמנם הרגשתי טוב בעבודה ואפילו השארתי שם דלת פתוחה כשעזבתי, אבל שעות העבודה הן רבות וחייבים לעבוד פעמיים בשבוע משמרת ערב עד 22:00 (דבר שלא מתאפשר לי עם 3 ילדים) והמעסיק לא הסכים להקטין את אחוז משרתי, לכן נאלצתי לעזוב.

בקשר לשאלותיך, זוהי לידתי השלישית, בעלי עובד יצור במפעל (משכורת לא גבוהה אבל ב"ה מסתדרים), עזרה אין לי, הורי גרים רחוק.

שאלה נוספת, אני מאוד מתעניינת בנומרולוגיה, האם כדאי לי ללמוד את התחום?

תודה רבה מכל הלב
ושנה טובה גם לך

עבודה/תעסוקה

בוקר טוב נעמה יקרה.

מהנתונים שהבאת את רק מחזקת את שהרגשתי בייעוץ הראשוני. שובי למעגל העבודה ! יהיה לך קשה להישאר בבית ורק לגדל את ילדיך.
כפי שהצעתי בפעם הראשונה בחרי מישרה מוגבלת תחומה בשעות !!!
את אדם יצירתי, עצומתי ומקורי.
העמידי את ההורות והאימהות לפני כול דבר ! את יצירתיות ומקורית באמצעות תכונה זו בני את הפזל החדש.

לימודים עם 3 ילדים אם את יכולה להרשות לעצמך ,לשיקולך.
האשרה ולימוד נומרולוגיה מצוין.
אך לקחת זאת כ- חוג בשלב ראשון. את מגיעה פעם בשבוע לשעתיים ועושה עבודה התפתחותית רוחנית.

בקרוב אחרי סוכות אני פותח קורס נומרולוגיה טיפולית אשמח לראותך בין חברי הקבוצה שתפתח.

המשך יום טוב

חנן חיים

למעלה