עבודה

evy580

New member
עבודה

היי אני דיי חדש פה,
השתחררתי לא מזמן ונכנסתי לסחרור הזה של לחפש עבודה
אולי תתנו רעיונות ועצות מהניסיון שלכם?

במה עבדתם ישר אחרי הצבא?

לכמה זמן?

כמה השתכרם?

תודה לכל העונים!

mad alot

New member
תשובות

במה עבדתם ישר אחרי הצבא? סטארט אפ
לכמה זמן? שנתיים אונ אנד אוף.
כמה השתכרם? הרבה

אם יש לך רשיון לקטנוע, אני ממש לא ממליץ לך להיות שליח. גם שם הייתי וזה נורא ואיום.

תנסה להתקבל לנתב"ג, תנאים מעולים ואחרי שאתה ותיק אתה יכול לסדר לך לו"ז מאוד קטן ועדיין להצליח לעבוד שאתה סטודנט.

NEO83

New member
זה שאתה לא הצלחת להשתלב טוב

בתור שליח זה לא אומר שאחרים לא יכולים, שליח (אוכל בעיקר) יכול להרוויח טוב מאוד במעט זמן, מה שמתאים לסטודנטים.

mad alot

New member
המון כסף

מסוכן מדי לטעמי, מיותר ולא שווה את הסיכון.
יש שליחים שלא עובדים תחת לחץ של זמן, שזה דווקא יכול להיות גיג מוצלח, אבל עדיין להסתובב הרבה שעות על קטנוע בכבישי ארץ ישראל, מתכון לאסון.
לא ממליץ, רק אם באמת אין לך שום אפשרות אחרת.

גילוי נאות:
יש לי משהו אישי נגד שליחים.

עבדתי במוקד אבטחה

כזה של האזעקות. הרווחתי 26 לשעה בהתחלה, אחרי כמה חודשים 28. בהמשך נעשתי אחמשית של מוקד כזה אז השכר גדל בהרבה... עד שנמאס

h a j b i

New member
אז ככה

שליח
כשנה.
בין 30 ל - 35 לשעה כולל טיפים (שקול בערך ל - 35 עד 40 כיום עם שיקולי אינפלציה).

Purple Mushroom

New member
לא עבדתי אחרי הצבא

אחרי הצבא, בצבא הייתי מאושפז רוב ה3 חודשים בתל השומר, מחלקה פסיכיאטרית. השתחררתי, ואושפזתי יום ברמת חן, כמעט שנה, מפורים
1995, עד איזה סוכות, אוקטובר 1995.
הייתי מנופח מכדורים, שקלתי בקיץ 1995, או קיץ 1996, איזה 90 קילו, בגיל 19. ובמהלך האשפוז יום, הייתי ממש מסומם מכדורים, והלכתי עם סבא שלי ז"ל, לביטוח לאומי בתל אביב, שהיה באותו בניין של קולנוע גת. והתחלתי לקבל נכות מביטוח לאומי, קיבלתי בהתחלה, מכה אחת, רטרואקטיבי, כ -18 חודשים, מגיל 18 עד גיל 19 וחצי כמעט, כ-10 אלף ש"ח, על בסיס כ700 ש"ח. ואחרי זה כ1000 ש"ח כל חודש.
כיום המצב דומה, אני כמעט לא עובד, ומקבל מהמדינה, כולל סיוע בשכר דירה, קצת יותר מ 3 אלף ש"ח. אבל זה לא מספיק. חייב לעבוד.
מחר יש לי פגישת עבודה ב 15:00- במשרדים של קידום, בכורזין בגבעתיים, חייב לקום מוקדם. ב 4:00- ככה אלך לישון. רק שאני רגיל לישון איזה 10 שעות. לא טוב. המצב ממש לא טוב.

Guykant

New member
ההודעות שלך מלחיצות אותי.

כל פעם מחדש!
ובסוף הכי הורג אותי שאתה מספר כל מיני דברים שלא קשורים לפוסט ועונה לעצמך.

"חייב לעבוד יש לי פגישת עבודה אני ב4 ככה אלך לישון רק שאני רגיל לישון 10 שעות לא טוב המצב ממש לא טוב"

WHAT THE FUCK.

Purple Mushroom

New member
אה, כן. סליחה :)

אני מדבר לעצמי. אולי זה חלק מהמחלה.
שוב, קשור לשיר הבא, ששר (וכנראה כתב והלחין), עוד חולה נפש (במאניה דיפרסיה): קורט קוביין. (שימו לב למילים):

אני מתכתב עם הפורום, כמו שאני מדבר לאהבה
.
"אני כל כך שמח, כי היום מצאתי את החברים שלי. הם בתוך הראש שלי".

ואל תדאג, אני באופליין, במפגשי פורום, יחסית מאוד שקט ונורמלי. יחסית.. יחסית לדברים המטורפים שכותבים כאן בפורום לפעמים :).
=]

היי

עבדתי ב תחנת דלק+קופאית ומוכרת בדיוטי פרי
בתחנת דלק (חצי שנה) הרווחתי מינימום עם מעט בונוסים של מכירות אבל קיבלתי את הסכום הנכבד שמקבלים אחרי עבודה במועדפת..
ובדיוטי פרי (כשנה) קיבלתי קצת יותר ממינימום אבל קיבלתי שם מלא בונוסים על מכירות לכן השתכרתי כ-6000-7000 בחודש...

evy580

New member
בדיוטי פרי נשמע עבודה טובה

7000 לחודש זה מצוין בשבילי :)
אוף איזה מעצבן שאין פה כלום בצפון!!

yairsvet

New member
עבדתי בשירות לקוחות בחברת סלולאר

בגלל שעבדתי גם סופ"שים הרווחתי 5500- 6000 ש"ח
למדתי שם הרבה לחיים

einat162

New member
עונה :

במה עבדתם ישר אחרי הצבא?
קידום מכירות של מוצרים בסופר, תיוקים, מזכירה מחליפה, בייביסיטר.

לכמה זמן?
סה"כ הנ"ל בערך שנה בו זמנית.

כמה השתכרם?
בגלל שאלו היו כמה עבודות קטנות וקצרות - כמה אלפי שקלים, קשה להעריך.

סתם הערה, אם אין לך ניסיון בכלום עדיף לעבוד כמה שיותר כדי שיהיה לך עוד שורה בקו"ח (אבל להתמיד לפחות כמה חודשים במקום אחד כי אחרת זה עושה רושם רע).

למעלה