עבודה

privacy blocked

New member
עבודה ../images/Emo13.gif

לגבי העתיד הרחוק פחות מעניין אותי ... כרגע אני ממש צריכה עבודה / עסק משהו להכניס כסף לכסות את החובות חחחח ואני ממש גרועה בחיפושי עבודה... הייתי רוצה הכוונה אם אפשר אולי אפילו מקום ספציפי שיהיה טוב בשבילי גם לעכשיו וגם שנה הבאה עם הלימודים... אגב... בין הרעיונות המוזרים שתמיד עולים לי לראש מסיבות מוזרות חחח לא מזמן הייתי ביומולדת של ידיד בפאב והיו שם רקדניות וכל מיני דברים מגניבים כאלה של שואו לאירועים (עם קביים כאלה וזה... ) ועלה לי רעיון, להקים חברה כזאת (של רקדניות/רקדנים וזה
חחחח)... ולהפעיל את הקשרים שלי בתחום המסיבות ולהתחיל להריץ את העניין... מה אתם אומרים? סופ"ש נפלא אהובים שלי!!!
אוהבת אתכם המוןןןןןןןןןן

../images/Emo9.gifכרגע , כרגע

את סטודנטית, מה עסק? יקרה, בעסק צריך להשקיע, את רוצה הכנסה. אז גשי לפאבים, והציעי את עצמך, גשי לגני ילדים- והציעי את עצמך לימי הולדת. ואם תמשיכי לחשוב שקשה לך, תשארי עם חובות, מבלה על חוף הים. מה רע בלהיות מלצרית, או בכל עבודה שמכבדת עצמה כל עוד את סטודנטית? כתבת: " ואני ממש גרועה בחיפושי עבודה..." זו אמונה שעלייך לשחרר, למדי להיות טובה בחיפש עבודה, ושאלי את עצמך, האם באמת את רוצה לעבוד ? שבת שלום אור ואהבה אריאלה

privacy blocked

New member
את מכירה מישהו שאוהב לעבוד? חחח ../images/Emo6.gif אבל צריך

בכל מקרה הייתי רוצה עבודה אממ לא מלצרות משהו אולי תמיכה טכנית משהו כזה עם משמרות שאני יוכל לשלב את זה עם הלימודים בסבבה, כי מלצרות זה בלילה ואז בעיה לקום ללימודים... יש איזה כיוון ספציפי למקום? נטוויז'ן? הוט? סלקום? בזק? ......

כן, אני מכירה../images/Emo9.gif

ובגלל האמונה שלך בנושא עבודה, את במצב הזה... אני לא סתם אמרתי את שכתבתי לך. יש לי קרובת משפחה, שהבת שלה בת 20 שבצבא בתפקיד שצריך להתרכז ביקשה אישור לעבוד,ועובדת במלצרות בארועים, כבר מהתיכון. קמה ב 6:00 בבוקר, ומסיימת ב-חצות. והיא אוהבת את זה שיש לה תקציב לקנות מותגים . ולנסוע לחו"ל כל שנה.. כל מה שאת שואלת, התקשרי ביום ראשון, ובדקי אם יש עבודה לכל המקומות מקומות שציינת. אף אחד לא יעשה זאת בשבילך. בהצלחה שבת שלום באהבה

אני אוהבת לעבוד!

אדם שעובד...וגם בעבודה שהיא זמנית.. יש לו מטרה לקום למענה בבוקר הוא רואה ערך במעשיו וברכה מעמלו. עבודה היא ברכה ולא קללה הבטלה היא היא מהשטן!!!

תיקתק1

New member
וכמו שאמורו לך - לקום ולעשות - ולא לחכות

שדברים יקרו - הם לא יקרו אם לא נעשה. יום טוב

למעלה