עבודה

mormegil

New member
בדקתי אבל לרובם אין קישורים

כתוב לשלוח להם מכתב אבל עדיין לא קיבלתי תשובה.

ברוכה הבאה - קרני

שלום לך קרני שמחה שהצטרפת לפורום. נשמח אם תספרי קצת על עצמך. הרבהב בריאות כוכי

gaia20

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

את מוזמנת להכנס לכל מה שיש בשורה האפורה. תמצאי שם את הסיפורים האישיים של הלופוסים שלנו כאן בפורום, אם תרצי- את יכולה לכתוב לי את שלך ואני אכניס אותו לשם. כמו כן תמצאי קישורים לכל מיני אתרים מעניינים. מקווה שתשארי איתנו,

ל3

New member
הי קרני../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה למעוננו הקט. אם תשארי תמצאי כי הגעת למקום חם ותומך וכי דיירי בית זה הם אנשים מדהימים ומקסימים שתמיד מוכנים לעזור ולתת כתף. אשמח לשמוע פרטים עלייך ושוב ברוכה הבאה!

mormegil

New member
עבודה

שלום לכולם, ביקשו ממני להגיש עבודה בביולוגיה על מחלות שיש להן קשר גנטי בחרתי במחלת הלופוס בגלל שאמא שלי חולה בלופוס ויש לי גישה למידע בנושא. האם אתם מכירים במקרה אתר עיברי שיש בו מאמרים בנושא? והאם יש לכם מאמרים בנושא שאתם יכולים להעלות לכאן?

gaia20

New member
מאמרים

שלום לך ממש ברגע זה שולחת לך תשובה לבקשה ששלחת דרך האתר של הארגון. כמו כן ישנם שני ספרים שיכולים לעזור לך: 1. המחלות האוטואימוניות, "ירי על כוחותינו", מסדרת האוניברסיטה המשודרת של גלי צה"ל, סדרת הרצאות שניתנה על ידי פרופ שינפלד. ניתן לרכישה במשרד הבטחון ההוצאה לאור. 2. לחיות עם מחלת הלופוס, גם הוא של פרופ שניפלד עם עמיתים, ניתן לרכישה בהוצאת פרולוג. עבודה נעימה נשמח מאוד לקבל את העבודה אחרי שתסיים אותה. כוכי

למעלה