עבודה....

adibiton1

New member
עבודה....

סיימתי קורס לפני כמה שבועות ואיפה שאני לא הולך בשביל לחפש עבודה רוצים ניסיון...... באיזה סוג של בר אפשר להתחיל לעבוד בלי נסיון כדי לצבור אותו??.....

Symbolic

New member
קשה בבאר שבע.

אני פה סטודנט ומכיר את החיי לילה כאן. יש עודף מטורף של ברמנים, כי הרבה חבר'ה מהמרכז באים ללמוד פה. הרבה אנשים באים עם קורס וניסיון ולא מוצאים מקום כי פשוט יש המון. אני באופן אישי צ'יף ברמנים של בר פה באיזור, אז הסתדרתי אבל בהחלט קשה. תנסה להרים קומבינות - זו הדרך היחידה. בהצלחה נ.ב - רק שתדע שאצלי בבאר, שאני בוחן אנשים להתלמדות, אצלי קורס שווה יותר מניסיון. אז יש עוד תקווה. אני מקווה שעוד ברים עובדים ככה (מההיכרות הקטנה שלי עם הדרום - ה"ניסיון פה" לא שווה כי הברים שכונה. ואני רוצה ברמנים שאולי עבדו בשכונה הזו, אבל יודעים איך לעבוד כמו שצריך מבחינה טכנית (צורות הגשה, מזיגה וכו') שהם בוגרי קורס)

תגיד מה ההבדל בין צ'יף ברמנים למנהל בר??

ודרך אגב אני גם מבאר שבע....איפה אתה עובד?

Symbolic

New member
ככה קוראים לזה בארץ.

אולי זה לא עומד בסטנדרטים המטורפים של ניו יורק אבל זה ככה.

or83

New member
מה פותחים חזית?

זה שלא שמתי סמיילי לא אומר שזו לא הייתה בדיחה. לא להתחיל לקחת אותי ברצינות.

Symbolic

New member
צ'יף ברמנים זה אחראי ברמנים = מנהל בר

וכרגע אנחנו מלאים (עם רשימת המתנה)- סורי.

חח ורגע יש לך אחמ"שים שהם כאילו...

ברמנים בכירים חחח??......ואיפה אתה עובד אחי אני לא מחפש עבודה(עדיין) סתם כדי לדעת....

adibiton1

New member
עבודה...

אולי תבחן אותי ותכניס אותי לבר שלך?... אני מבטיח לך שלא טצטער....

יקיר85

New member
תיקון טעות

הוא צריך קומבינה "רצינית" או מזל לי הייתה קומבינה והיא לא ממש עזרה לי למה...? כי יש עוד המון ברמנים בהמתנה ותנחשו מה גם הם עם קומבינה ככה זה במחוזנו, קשה קשה... אין עבודה אין פרנסה... :) אבל ברצינות זה מאוד בעייתי לעבוד כאן כברמן בכל מקרה בהצלחה!

EndlessSilence

New member
אוף, גם אני כמוך...

בכל מקום ששאלתי רוצים רק עם ניסיון חבל, אני דווקא נחמדה....ומצחיקה.... וכן יודעת למזוג וודקה-רדבול !!! (ועוד דברים כמובן...) אני אפילו הצעתי לעבוד בהתחלה בחינם (!) רק בשביל שיראו אם אני מתאימה אבל גם לזה לא הסכימו...
בינתיים אני מוזגת אלכוהול לעצמי בבית

למעלה