שלום רב, רציתי לדעת (לא משנה מי תענה לי) לגבי מקום העבודה שאני נמצאת בו עובדת כבר שנה ושוקלת להחליף מקום עבודה? האם כדאי? האם יש מצב לקידום אן העלאבה במשכורת? עדי בת יאיר ועופרה , תאריך ליה 25/12/84 תודה רבה ))))) עדי
אז את באמת במקום קצת מעצבן עכשיו.. ממעטים להביע הערכה ויש לחץ ואת ממש עושה מעל הנדרש... לפעמים, מותר לבקש משוב או לזום התייחסות מצד הממונים עלינו... וכן תהיה עליה בשכר..ותבדקי אופציות אבל יותר בשביל להרגיש איפה את עומדת..לא למהר לעזוב..יהיה לך טוב יותר שם בעתיד..ותצרי קשרים שבעתיד היותר רחוק אף תנצלי...
תודה רבה לך, אני באמת אשאר ואבדוק איך מתקדם. רציתי לבדוק גם לגבי החבר שלי-רונן בן פייגה ויהודה , תאריך לידה 10.7.80 הוא נמצא במקום עבודה זוועתי, 4 שנים ללא העלאה בשכר ומחפש משהו אחר כבר הרבה זמן- האם זה יגיעה מתי שהו??
הוא איש מחשבים, ועובד בחברה של תקשורת או משהו כזה?! אם כן זה זמן רע לעזוב כשאלפי אנשים מפוטרים ועל כל משרה פנויה עטים פי4 מאשר בזמנים נורמליים הוא יכול לחשוב על לברקש קורס במשהו שיקדם אותו מקצועית ולעבודה יהיה נחוץ ואז לעבוד במשהו יותר מאתגר בהמשך ולשפר עמדות.. זה בתנאי שלא טעיתי, כי המסר שאני מקבלת יוצא מוזר (אולי זה החום)
למען האמת הוא אינינו איש מחשבים, הוא לומד מנהל עסקים אך עובד באויס חברה להשכרת רכבים, הוא לא יעזוב במידה ולא ימצא משהו טוב יותר, אך האם את רואה שיש באופק עבודה או קידום במקום העבודה שהוא אולי עלול לקבל? כי הנושא הזה מטריד אותו מאוד תודה אבה, עדי
מה שאומר - לחכות שיהיה יותר אופטימלי..להבא... טוב...לרונן בן פייגה קידום שם..לא ממש.. כן בעוד חודשיים שלושה שידבר על עליית שכר... זה לא מקום העבודה בו ישאר..הוא יהיה חלק מחברה גדולה..בתחול המכירות..שווק..ניהול צוותים...הרבה תפקידים..בהמשך (במשך לימודים...אני עשיתי עבודות שבחיים לא ארצה בהם קרירה... ככה זה שלומדים..אני מניחה שזה תואר שני ועדיין, לא נראה לי שזה מה שצריך להדאיג אתכם בחיים...