עבודה

victorian55

New member
עבודה

ויקי 29.3.1968 שם האמא: כרמלה מתלבטת לגבי העיסוק בהוראה - מורה לכתה א' בשנה הבאה (בספט' הקרוב). קיבלתי כרגע הצעה אחת (ממנהלת ששמעתי עליה תגובות שליליות), האם תגענה הצעות נוספות לגבי כתה א' מבתי ספר נוספים? (מרגישה כאילו המנהלת חסמה את המשך דרכי בגלל שעדיין לא נתתי לה תשובה חיובית כי אני רוצה להתרשם מעוד בתי"ס) האם זה יהיה לי טוב לדעתך לעבוד כמורה? האם אתקבל לכתה א'? (מעדיפה את זה על כתה ב') תודה מה - ♥ ויום נפלא לך...

העין3

New member
למה הוראה???

לדעתי טוב לך יותר שיווק או מכירות. אבל אבל יש לך גם את הקטע של הוראה !!! בכל מקרה אם את חושבת שזה המקום שלך לכי על זה ... ולגבי המנהלת היא סתם עושה רוח והשמועות הן לא ממש אמיתיות... שבי איתה לשיחה ותגלי אדם שתתאהבי בו ... בהצלחה.

victorian55

New member
תודה....והתיחסות נוספת

תודה על תשובתך. אני לא הולכת להוראה מתוך מקום של שלמות למען האמת אך עברתי שנה קשה מאוד מבחינה כלכלית הכוללת מס' פיטורין לצערי. ההוראה יכולה לתת לי פתרון של יציבות כלכלית לשנה. האם תגענה הצעות נוספות לכתה א' לדעתך? או שיצוץ בכלל משהו אחר?

אז ככה...

ויקי בת כרמלה,..מזל טלה, די נוטה להסכים עם העין השלישית פה.. והוראה אל תנעלי עצמך...בעינין כתה א או ב... יש יתרונות לכתה שיש לה הרגלים..ויש יופי במפגש ראשון..כך או כך את תתאהבי במקצוע.. הסיבה שאני נוטה להסכים עם ערן..היא שאת ממש מוכשרת במה שעשית והנסיבות לא שחקו לטובתך..אבל אם הייתי צריכה להחליט עבורך..הייתי אומרת הוראה ודווקא תלכי למקום הזה..היא תפתח לך דלתות בעתיד ׁ(המנהלת, כלומר)..הוראה מקצוע כ"כ יפה וחשווב אך לצערנו לא זוכרים לתגמל..מורים בישראל. מה נעשה..בהצלחה

victorian55

New member
לאונרדו יקרה

לא כ"כ הבנתי את כוונתך כי ערן אמר שהוראה פחות תתאים לי. הוא המליץ על שיווק ומכירות (ואכן ליבי עם המכירות בתחום העתיקות) ואת אומרת הוראה ומצד שני את מציינת שאת מסכימה איתו. האם תוכלי להבהיר לי שוב את כוונתך? האם יש סיכוי שאחזור לעסוק בקרוב בשיווק ומכירות באופן יציב יותר? כי אינני שלימה עם ההוראה תודה מה- ♥

את תגלי דברים..ההוראה

תהיה אפיזודה קצרה אבל באופן מוזר זה יפתח לך קשרים..לעתיד... ליקום דרכים משונות..גם אני לא ממש מבינה למה ללכת בשמונה אם רוצים להגיע פשוט מA לB..נו..אולי ערן יבין..ח...

victorian55

New member
לאונרדו יקרה ♥ ♥

איזה סוג של קשרים זה יפתח לי? הרי פניי מועדות בעתיד לשיווק בתחום העתיקות... האם יש סיכוי שאכיר דרך העבודה את בן זוגי?

ויקי, אני רוצה לחדד כמה דברים../images/Emo140.gif

קוראת את מה שאת כותבת, ומאחר ואני ביום של חיבור מכוון לתיקשור, אז אנסה להבהיר מה אורים לי בשפה ברורה. התיקשור עבורך: " את עדיין לא שיחררת כבלים אנרגטיים מהעבר שלך, משמעות העניין שאת " כבולה " אנרגטית, ולא יכולה להמשיך הלאה. במיוחד בנושא הזוגיות. יש אפשרות לטפל בזה בשיטת הטתא הילינג, בצורה מאוד יעילה, מצאי מטפל באזור מגורייך. אחרת אנרגיה גברית , לא תחבור אלייך. כן, את נסגרת בתוך עצמך, במקום לצאת , התחילי למצוא דרכים לשחרר. בנושא העבודה, מאחר ואין לי זכות לשלול ממך את הלימוד וזכות הבחירה, וכן, 2 האופציות שהבאת מתאימות לך, רק שכל אחת תוביל אותך לדרך אחרת בחייך... אף אחד לא יכול לומר לך לאן זה יוביל, את "בעלת הבית" של חייך. את שואלת ושואלת , וסובבת סחור סחור, לא תדעי מה הדרך הנכונה. שבי בשקט, האזרי במטפל/ת. ההתמודדות שלך, והלחץ בו הינך נמצאת, יעכב אותך, תקופה ארוכה, הבחירה שלך כעט, להתקדם ? לשחרר ולהמשיך הלאה ? או לעמוד במקום... זה מסר ההדרכה העליונה מהבורא, לקרב אותך אל האמת שלך , הפסיקי להסתתר ממנה. אנו נאמר תודה" ויקי אני כתבתי בדיוק מה שהכתיבו לי, בבקשה הדפיסי לך מה שנכתב, ומצאי את הדרך הנכונה עבורך, הכל נמסר מאהבה בהצלחה ואור אריאלה

victorian55

New member
שאלה חשובה מאוד

אני במצב כלכלי קשה מאוד. ואין לי אפשרות ללכת למטפל. איזה אפשרות נוספת את מציעה לי כדי להרגיש טוב יותר? האם אוכל לעשות בעצמי פעולות שונות לשחרור העבר? (האם הכוונה היא לזוגיות בעבר שהייתה לי או בגלגול קודם?) אני מרגישה רע מאוד ובקושי עושה פעולות חיוניות ביום יום. אודה לעזרתכן.

ויקי כן

אני מתכוונת לשחרר את הזוגיות שהייתה לך. זה כנראה מורכב ללא טיפול. אם מצבך הכלכלי אינו מאפשר לך, את יכולה להעזר בשרותי הרווחה באזור מגורייך , לבדוק במה הם יכולים לעזור לך לעזור לך למצוא פתרונות לאזן את חייך. הם לעיתים מאשרים עזרה של שיחות עם פסיכולוג/עובד סוציאלי, שיעזור לך להתחיל את הדרך. תיקשור זה לא פתרון. מבחינת תיקשור כבר קיבלת את כל מה שהינך צריכה לדעת. בהצלחה אור ואהבה אריאלה

antreprize

New member
אולי במקום לחכות להצעות

תציעי את עצמך לבתי ספר באיזור מגורייך? את שואלת שאלות שרק את יכולה לענות עליהן, למלאכים אין ניסיון בהוראה (ובטח שלא בכיתות א' וב').

למעלה