עבודה

f l o w e r G

New member
עבודה

היי לכולם
אני בוגרת של מכללת קווים - לימודי תעודה בעיצוב גרפי
אני לא מומחית בפוטושופ ולא באינדיזיין ולא באילוסטרייטור אבל לומדת לבד בבית עוד ומנסה להשתפר בנוסף למה שלמדתי במכללה
אני מחפשת כרגע עבודה
וכל מקום עבודה אפשרי דורש ידע בהמון דברים , וזה מפחיד...
ואני לא מבינה איך רוצים את כל הניסיון הזה שהם מבקשים אם הם לא לוקחים את האנשים ללא הניסיון.
יכול להיות שאני אדם עם המון מוטיבציה וידע ורצון ויכולת והם לא לוקחים אותי כי.....
אני מוכנה לעבוד במשרה מלאה ומוכנה להכנס לעולם העיצוב ולדעת עוד ועוד , מוכנה ללמוד , סבלנית ועקשנית בדברים מסויימים
ורוצה להצליח.
אז אני אשמח לטיפים , ואשמח אם מישהו מכיר שמוכן לקחת ללא ניסיון .
באזור המרכז (עדיפות לתל אביב היא סבבה אבל אם אפשר יותר לכיוון של ראשון , רחובות, ר"ג )

אני אשמח ותודה

Mani Greenblat

New member
כמה נקודות למחשבה

מומחיות זה לא משהו שנולדים איתו - מומחיות היא תוצר של עבודה רבה וצבירת ניסיון מעשי.

לא פעם גייסתי גרפיקאים עם ידע בפוטושופ בלבד + פלאש - כמובן שכמתחילים הם קיבלו שכר נמוך יותר.
גם אני הייתי שם פעם וחשוב שתהיי מוכנה לעבודה רבה ומאמץ עילי כדי להגיע למטרה שלך (וזה אפשרי
).

קודם קבלי החלטה בינך לבין עצמך מה מעניין אותך יותר - עיצוב לאינטרנט או לדפוס?
במסגרת הלימודים בוודאי הכנת פרוייקטים משני הסוגים.

אני אישית מעדיפה את הווב בשל הדינאמיות שלו - וגם כשכירים, השכר לעובדים עם ניסיון יכול להיות יפה מאוד בחברות גדולות עם השנים... בדפוס, זה לא חייב להיות בית דפוס, אולי גם משרדי פרסום?
אם זה לווב - חפשי חברות אינטרנט בתל אביב והמרכז - יש ממש המון. ורובם יחפשו סטודנט ללא ניסיון מעשי (כדי להתאים אותו לדרישות החברה + לחסוך בעלויות.. ).
בהצלחה

למעלה