עבודה

tanyusha8

New member
עבודה

שלום רב,
אני עובדת באותו מקום עבודה מזה 4 שנים, מתעסקת בתחום ראיית החשבון. בתקופה האחרונה אני מרגישה תקועה ולא מתקדמת מבחינה מקצועית וגם מבחינת התנאים הייתי רוצה לראות שיפור. התחלתי לחפש עבודה ולא כל כך הולך לי. הייתי רוצה לדעת האם במהלך השנה הקרובה אצליח למצוא משהו חלופי. עשיתי פריסת SOS וזה מה שיצא:
השאלה שנשאלה:
האם אחליף את מקום העבודה בשנה הקרובה?

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - עשר המטות
תשובה - מלכת המטות
תומך/חוסם - שני המטבעות

אשמח לקבל פירוש לפריסה.
תודה מראש.

tanyusha8

New member
איפה היא ההודעה הפותחת?

לא הצלחתי לראות אותה...
אין שום הודעה פותחת...

tanyusha8

New member
קראתי את נהלי הפורום

הי מגי,
קראתי את נהלי הפורום. אתן לך קצת רקע.
אני עובדת באותו מקום עבודה קרוב ל- 4 שנים. אני רואת חשבון במקצועי. בזמן האחרון (3-4 חודשים) אני מרגישה שאין לי מוטיבציה להמשיך, אני מרגישה שמיציתי את עצמי שם ואני לא מתקדמת יותר מבחינה מקצועית אלא דורכת באותו מקום. אני גם לא מקבלת פידבקים טובים וזה מוריד לי עוד יותר חשק. אציין כי באופי שלי אני מאוד שאפתנית וחשובה לי מאוד הקריירה שלי וכרגע אני מרגישה תקועה. וגם בתנאי העסקה הייתי רוצה להשתדרג ופה זה כנראה לא יכול לקרות. התחלתי לחפש עבודה והאמת שלא כל כך הולך לי, גם אין כל כך משרות מעניינות באיזור בו אני מחפשת וגם כשאני שולחת אז לא חוזרים אלי. אוסיף גם ואומר שאני בחודש רביעי להריון כך שמצד שני זה גם לא כל כך חכם יהיה להחליף עכשיו את מקום העבודה. ובכל זאת אני חושבת איך אני אתקדם ומה יהיה בעתיד אחרי שאלד. שוקלת אולי לפתוח עסק עצמאי בתחום. יש הרבה התלבטויות. המצב האופטימלי היה להיות שכירה באיזה ארגון טוב ויציב עם תנאי העסקה טובים.

אשמח אם תכווני אותי לפריסה הנכונה.
תודה.

מגי 336

New member
בואי נתחיל עם השאלה - האם נכון לי לעזוב את מקום העבודה

הנוכחי בתקופה הקרובה?
&nbsp
לאחר מכן אם יהיה צורך נמשיך בשאלה נוספת.
&nbsp
הפריסה - הווה עיצה ותוצאה.
&nbsp
&nbsp

tanyusha8

New member
ביצעתי את הפריסה

להלן התוצאות:

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לעזוב את מקום העבודה הנוכחי בתקופה הקרובה?

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - שמונה המטות
עיצה - כוהן גדול
תוצאה - אביר החרבות

אשמח שתעזרי לי להבין את המסר.
תודה רבה :)

מגי 336

New member
חשוב להשאר כרגע במסגרת התעסוקתית

ולהשאיר את התכנונים לעתיד לאחר הלידה..
&nbsp
מומלץ כמו כן להיות מועסקת כשכירה בארגון, ולא לפתוח בשלב זה עסק עצמאי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

tanyusha8

New member
לימודים

מגי אז אם זו ההמלצה הייתי רוצה לבדוק האם כדאי לי להשקיע עכשיו זמן בלימודים קצרי או ארוכי טווח, אולי לימודי תעודה כהשתלמות בתחום שלי (ראיית חשבון). אשמח אם תכווני אותי לביצוע הפריסה הנכונה.
תודה.

מגי 336

New member
פריסת השוואה בת 2 אופציות - לא מורחבת

האם נכון לי להשקיע כעת בלימודים -
אופציה א' - קצרי טווח
אופציה ב' - לימודי תעודה

tanyusha8

New member
תוצאות הפריסה

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי להשקיע כעת בלימודים - אופציה א' - קצרי טווח אופציה ב' - לימודי תעודה

תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- שבע הגביעים
- שלוש המטבעות
- גלגל המזל
אפשרות 2
- שני המטבעות
- תשע המטות
- נזיר
מסר / עיצה - הצדק

אשמח לפירוש הפריסה.
תודה רבה!

מגי 336

New member
אם ללמוד

אז בתחום שימקצע אותך.
לימודי תעודה - אם מדובר בלימודים ארוכי טווח, אינם נכונים לך כרגע, יש לך מטלות רבות בדרך וזה לא הזמן,
אך בהחלט לחשוב על תחום לימודי-מקצועי שיעמיד אותך במקום ריאלי כמתומודדת על משרות בארגונים שיכולים להתאים לך.

למעלה