עבודה

דורה222

New member
עבודה

היי
אני כרגע עושה הסבה לחינוך מיוחד ומחפשת עבודה בתחום של החינוך הבלתי פורמלי.
יש לי כרגע הצעת עבודה של מדב"ית(מדריכה בוגרת) ביישוב קהילתי קרוב למגוריי.(התפקיד כולל רכזת הדרכה ואחריות על מדריכי נוער אחרים(כולל הצבת גבולות) , יצירתיות ושיתוף פעולה עם רכזת הקהילה ורכזת וועדת הנוער הייתי רוצה לשאול את הקלפים אם התפקיד יכול להתאים לי למרות חוסר הניסיון שלי אבל אני כן מוכנה ללמוד ולהשקיע.
הבחור שעזב ואותו אני אמורה להחליף גם הגיע ללא ניסיון לתפקיד. מה שחשוב לי לדעת האם אני מכוונת לתפקיד שיכול להתאים לי ויוכל לתת לי כלים בעתיד

קוברה23

New member
היי

אשמח אם תפרסי את פריסת ה SOS בשאלה הבאה: "האם נכון לי לעבוד כמדריכת נוער בוגרת?"
תודה!

דורה222

New member
תוצאות הפריסה

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לעבוד כמדריכת נוער בוגרת?

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - כוהן גדול
תשובה - ארבע המטות
תומך/חוסם - שלוש הגביעים

קוברה23

New member
היי

היי. את תצטרכי לדעת להציב גבולות ברורים וקשיחים מול בני הנוער. יחד עם זאת התחום מדבר אליך ויסב לך הנאה רבה. את התוצאות תראי בהמשך כי יקח לך זמן להוכיח את עצמך במיוחד שאמרת שאת חסרת ניסיון בתחום. בהצלחה!

דורה222

New member
תודה קוברה ושאלה נוספת

בראיון נאמר לי שיש אופציה לגור באותו יישוב קהילתי כחלק מהתנאים וזה משהו שהמראיינים המליצו עליו. אני גרה לא רחוק מאותו יישוב ואני ניידת. באיזו פריסה עליי לשאול אם כדאי לעשות שינוי במגורים במסגרת התפקיד?

קוברה23

New member
היי

שלום. תפרסי בבקשה את פריסת ה SOS בשאלה הבאה: " האם נכון לי לעבור ליישוב המדובר?"
תודה!

דורה222

New member
תוצאות פריסת s.o.s

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - אביר החרבות
תשובה - מרכבה
תומך/חוסם - ארבע החרבות

קוברה23

New member
שלום

היי. לפי הקלפים רואים שאת לא רוצה לגור שם. זה גם לא יהיה נכון לך בגלל ריבים ועקשנות שעלולה להיווצר.

למעלה