עבודה

ilovemyself79

New member
עבודה

הי,
שאלתי בנושא העבודה לפני 3 חודשים :
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/940/180380463/רוחניות/שואלים_את_הקלפים

המצב כעת:
1. נכנס מנהל חדש, עובדת א' יוצאת לחופשת לידה בימים הקרובים.
מאוד חשוב לי להרשים את המנהל החדש, ולשמור על מעמד טוב בצוות, להרגיש כחלק מהצוות.נראה לי שעכשיו לאור השינויים ,יש לי הזדמנות טובה .(אני בתהליכים להיכנס להריון אני חייבת יציבות ורוגע במקום העבודה)

2. עובדת ב' (שהיא בדרג יותר גבוה בהיקף מצומצם של שעות- עובדות יחד) מקטינה ראש וכל העבודה שלה נופלת עלי(היא מטריפה אותי מדברת המון עושה מעט), כשאני באה ואומרת שזו לא העבודה שלי, היא מכניסה את חייה האישיים והמנהל בא להגנתה.

3. מכיוון שלא נמצא/ה מחליפ/ה לעובדת א', המנהל הציע שעובד ג' יחליף את עובדת א' (שעובד בהגדרת תפקיד אחרת בהיקף מצומצם של שעות-אנחנו לא עובדים יחד באותם השעות- שותה וישן במסגרת העבודה) לא מתאים לי להיכנס לפינה הזו ולקחת את האחריות הזו.ואני שוקלת להתפטר במידה וזה יגיע למקום הזה.

תודה מראש על ההכוונה
:)

קוברה23

New member
שלום

הבנתי. אשמח אם תפרסי את פריסת ההשוואה עם 2 אופציות (לא התפתחותית):
"האם נכון לי להישאר במקום עבודתי או לחפש לי עבודה אחרת"?
תודה.

ilovemyself79

New member
תשובה

השאלה שנשאלה:
"האם נכון לי להישאר במקום עבודתי או לחפש לי עבודה אחרת"?
&nbsp
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- קיסרית
- שמונה החרבות
- יום הדין
אפשרות 2
- מלכת החרבות
- שבע הגביעים
- חמש המטות
מסר / עיצה - נזיר
&nbsp

קוברה23

New member
שלום

עדיף לך לעזוב את מקום העבודה, אבל לפני שאת עוזבת תוודאי שמצאת עבודה אחרת ואל תעזבי לפני כן.

קוברה23

New member
כי את כבולה שם

ויש שם דמות נשית שמפריעה לך בדרך. עדיף שתעזבי, אבל כמובן תלוי בשיקול הדעת שלך..את בעצמך אמרת שאת מרגישה שם תקועה ולא "מקובלת".

ilovemyself79

New member
אוקיי, האם אפשר להתייעץ כיצד להתנהל

במידה ומעוניינת להישאר?

קוברה23

New member
את צריכה

להיות יותר אסרטיבית ותקיפה גםן מול העובדת וגם מול הבוס החדש ולשים גבולו, כך שלא יוכלו לדרוך עליך.זו הדרך היחידה להישאר שם בתחושה טובה יותר, אחרת את תמשיכי להיות מתוסכלת.

ilovemyself79

New member
תודה

בכל מקום יהיו את האנשים האלה..
אני צריכה להתמודד ולהיות אסרטיבית.
&nbsp

למעלה