עבודה

tanyusha8

New member
עבודה

הי מגי,
כבר תקופה ארוכה אני מחפשת עבודה בתחום העיסוק שלי ולא מוצאת. אציין כי מדובר במשרה בכירה ויש תחרות מאוד קשה על המשרות מהסוג הזה וידוע לי הקושי במציאת משרה כזאת. בחודשים האחרונים הייתי בהרבה ראיונות עבודה, בחלקם הגעתי לשלבים סופיים, בחלקם סוננתי כבר בהתחלה. אני מתחילה לאבד תקווה, אציין כי כרגע אני לא עובדת, עזבתי את העבודה האחרונה שלי לפני חודש ולכן העניין עוד יותר לחוץ במצב כזה בגלל הדאגה לצד הכלכלי. רציתי לדעת מה עלי לעשות ואיך להמשיך הלאה, האם להמשיך לחפש באותו אופן כפי שעשיתי עד עכשיו או שעלי לשנות כיוון.
אשמח לקבל הכוונה לסוג הפריסה שתעזור לי להבין את הדברים.

תודה מראש.

קוברה23

New member
היי

תשאלי: כיצד עלי לפעול בחודש הקרוב בנושא עבודה. פריסת שאלה עם 5 אופציות.

tanyusha8

New member
תוצאות הפריסה

אלו הן תוצאות הפריסה: השאלה שנשאלה: כיצד עלי לפעול בחודש הקרוב בנושא עבודה? תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - תשע החרבות מיקום 2 - תשע המטבעות מיקום 3 - השמש מיקום 4 - תשע הגביעים מיקום 5 - שלוש החרבות סיכום - נער הגביעים אשמח לקבל פירוש לפריסה ובנוסף אני רוצה לבדוק האם כדאי לי להיות שכירה או עצמאית או שניהם ביחד. איזו פריסה עלי לבצע? תודה מראש :)

קוברה23

New member
היי

את די מיאושת כרגע וכבר חסרת ביטחון בקשר לענייני העבודה. כדאי לך לקחת חופשה או לנסוע לאנשהוא להירגע, אולי גם להתעסק בתחביב חדש בספורט או ביצירה ורק אח"כ לגשת לחיפוש עבודה. לא כדאי לגשת לזה בגישה כזו. קחי את הזמן וחזרי בכוחות מחודשים.
לכן השאלה האחרונה לא רלוונטית. את צריכה לקחת חופשה קצרה לפני..

tanyusha8

New member
כמה נכון

כ"כ נכון מה שכתבת, אבל העניין הוא שאני בחופש כבר חודשיים וחצי כי עזבתי את מקום העבודה האחרון ומכאן היאוש. האמת היא שאני בעצמי כבר הגעתי למסקנה שעלי לזרום ופשוט להנות מהתקופה הזאת אבל חשוב לי במקביל גם לחשוב על ההמשך גם אם לא בצורה אקטיבית, אלא תכנון בלבד. ולכן חשוב לי לדעת האם יכול להתאים לי העסק העצמאי. תוכלי בבקשה לכוון אותי לפריסה הנכונה שתתן לי תשובה לשאלה הזאת? תודה מראש :)

קוברה23

New member
כמו שאמרתי

את צריכה לקחת את הזמן לעצמך ולשנות כיוון. אולי אפילו ללמוד משהו, אם זה קורס או באקדמיה. לא נכון לך כרגע לעשות משהו שקשור לעבודה. חודשיים וחצי זה מעט זמן לזמן איכות עם עצמך. זו דעתי בנושא. בהצלחה!

למעלה