עבודה

shusa25

New member
חלמתי הלילה על הבוסית שלי. שהיא רמזה שהיא מפטרת אותי ושההחלטה כיצד ללכת היא בידיי. זה קרה שהיא הגיעה בבוקר ושאלה למה משהו לא התבצע ובאתי להציע לה הצעת ייעול ואז היא קטעה אותי ואמרה משהו בסגנון שההחלטה הוחלטה או התקבלה ושהבחירה לאיך להימחק היא בידיי. המילה למחוק או מחיקה זכורה לי מאוד. אשמח לפירוש

רקע
כן בסופש העבודה הטרידה את מנוחתי. כיצד הבוסית תגיב למה שקרה ביום חמישי. הייתי בחופש ולכולם ביומנים זה מופיע כולל הלוז של אותן יום. היא רוצה את הלוז כתוב כל בוקר- הייתי בחופש. והיא התעצבנה שהיא לא ידעה על אירועים שקורים באותו יום שלא הייתי. וישר התחלתי להריץ סרטים בראש איך אני לא בסדר- למה לא עידכנתי אותה יום קודם וכו.. ולכן לדעתי זה גם התבטא בחלום.

אלישבע777

Well-known member
שלום shusa

הפרוש שלי לחלום על הבוסית ועל הפיטורין

אכן הבעיה שתיארת עם הבוסית שהתעצבנה על דבר של מה בכך, חילחלה לחלומך. ובעיקר – הסרטים שהרצת בראשך – שאת לא היית בסדר, בחלום זה הוקצן לעונש של ממש

החלום נפתח די בהתחלה על כך שהבוסית שישר התלוננה למה משהו לא התבצע במשרד ולכן היא החליטה – לפטר אותך אבל את יכולה להקדים תרופה למכה ולהתפטר בעצמך ( ולמנוע ממך קלון של פיטורין) . היא אפילו לא נתנה לך להציע הצעת ייעול -קטעה את דברייך ולא האזינה, אלא מייד אמרה שהחלטה על הפיטורין היא סופית ולא סתם סופית אלא את מחוקה. כיצד תמחקי את עצמך או שהם ימחקו אותך – זה ביידך.

בקיצור – היא מגרשת אותך מהמשרד אבל את יכולה להיעלם בעצמך... אכן חלום מאוד בלתי נעים. חבל שלא ציינת מה הרגשת בחלום או אחרי החלום. הרגשות בחלום הם חשובים מאוד!! מאחר שלא ציינת, אז אני מסיקה שלא התרגשת יותר מדי... כי אם כן, היית מציינת זאת. בניגוד למציאות, שכן לקחת ללב את הבעיה שהיתה עם הבוסית, כאן את לא אומרת כלום להגנתך ולא מתרגשת! את יודעת שהבוסית מגזימה, או שהיא טועה או אולי מקנאה בך ואת בכלל לא אשמה. את יודעת שאת צודקת והיא כועסת עלייך שלא באשמתך.

אני משערת שאת מאוד פרפקציוניסטית ואם דברים משתבשים ואת מעורבת בזה בעקיפין ואפילו ללא אשמה – את לוקחת את זה ללב. את רוצה להיות יעילה ומועילה ועמוק בליבך את חוששת שאולי לא מעריכים אותך כפי שאת ( "המחיקה") אולי יודעים שאת טובה, וזה מעורר קנאה ולא פירגון.

חבר לי רקע על מערכת היחסים שלך עם הבוסית. אבל אני מניחה שהיא לא דמות סימפטית ואפילו דורסנית. היא אינה מעוניינת שתציעי הצעות ייעול, שיירשמו על שמך ולא על שמה (ועוד תקבלי הערכה מצד הקולגות...) יתכן שיש ביניכן יחסי תחרות גלויים או סמויים.

אפשרות נוספת, למרות הזוגיות הטובה, הבת הנפלאה וחייך טובים, את יודעת שהכל שביר ובבת אחת – הכל יכול להתנפץ באיבחה אחת ולהימחק. החלום אומר לך - שמרי על מה שיש לך, תהיי מאורגנת, תרשמי הכל, ותתני לבוסית הרגשה שהצעות הייעול שלך ... הן שלה ( לא קל!) אולי תמנעי מעימותים מיותרים וממחיקה – אם זה מה שאת רוצה. חסר לי מספיק רקע עלייך. במשך הזמן יצטברו חלומות ורקע לכל חלום, אז יהיה לי יותר קל לתת פרשנות מעמיקה יותר.

אשמח על חוות דעתך לפרוש. מה התאים ומה לא ולחוד – רקע נוסף . כמו כן, את יכולה לתת פרוש בעצמך לחלום זה. בעתיד כתבי על רגשות בחלום אם היו.

למעלה