עבודה

jk500

New member
עבודה

כיצד ניתן להוכיח לאותם הצעירים שאנו המבוגרים עדיין מסוגלים לתרום ולא רק להוציא אותנו לפנסיה מוקדת ולהביא במקומינו צעירים? מצחיק? זהי המציאות !!!!!!!!!!!!
 
רק רגע

מוכן לספר על עצמך ? על הדרך שעשית במשך השנים ? למי אתה חש שאתה צריך להוכיח, בפני מי אתה ניצב ? שבוע טוב, אמיר דרור
 

jk500

New member
למי להוכיח

שלום לך! אספר בקצרה: אני בת 55 בעלת וותק של 25 שנה והבוס שלי בן 26 עם ותק של שנתיים.כשנכנס לתפקיד אמר לי כך : אני לא צריך אף אחד, כי אני לא סומך על אחרים, ולכן את תעשי עבודה של טלפוניסטית (אני בתפקיד פקידותי). לא עזר הסבר שאני יכלה לתרום, לעזור ואין ךי שום כוונה לקחת את תפקידו. היות ומקום עבודתי מוגן , עם ועד וכו.. תומכים בו כי הוא העתיד ואני הזקנה. מצחיק????????? אשמח לקבל תגובה יהודית
 

נגה

New member
ליהודית שלום לך.

כן...... המצב הזה מוכר לי. אני בת 51 ועובדת בחברת ביטוח והחזרי מס לשכרים. והבוס שלי בן 28.סיגנון דיבורו ממש לא לענין. אני באה מתחום אחר....אבל היום אין בררה עובדים במה שיש גם אם לא מרוצים ברוכה הבאה לפורום. נוגה
 

sheda0ktana

New member
יתרונם של היהירים....יהירותם

הבוס שלך יהיר, לא צעיר. יהירים, לצערנו, באים בכל הגילאים והמידות. יש לך יתרון רציני עליו - סבלנות. חכי בסבלנות עד שהוא יפול איפה שהוא, והוא יעשה את זה כי אנשים יהירים תמיד נופלים במוקדם או במאוחר בבורות שהם חופרים לעצמם ביהירותם. ואז הוא יצטרך אותך, וב ג ד ו ל. כי יש לך נסיון, כי את מכירה את המערכת יותר טוב ממנו, כי את לא עיוונת ביהירותך. רק אל תעשי את הטעות שעושים רבים - אל תתני לו את העזרה מיד כאילו זה מובן מאליו שאת צריכה לבוא להציל אותו. תני לו לבקש, להתחנן אם אפשר. בד"כ זה עוזר.
 

jk500

New member
תגובה

תודה על העידוד! הנושא מאד מורכב אבל אשמח ליישם את עצתך. יהודית
 

jk500

New member
עידוד

נוגה שלום תודה על העידוד, אבל מאד קשה ודי מעליב לשמוע את זה מהצעירים הללו שמרי על קשר יהודית
 

seeyou

New member
אם תצליח להעביר אותם בקפיצת בזמן!

בדרך כלל ה"ילדים" חושבים שההורים טיפשים (יש כאלו) ולא מבינים כלום! חוץ מזה הם לא מחליפים את המבוגרים בצעירים בגלל שהמבוגרים לא מסוגלים ליותר! "הם" רוצים דבר חדש-צעיר-יפה....מושך לעין! זוכר את הבדיחות עם הבלונדיניות? זה בדיוק כך! המצב הוא טוב אם יוצאים לפנסיה מוקדמת...לפחות אפשר לחיות... הבעיה שמפטרים אפילו שנתיים לפני הפנסיה או בכלל אנשים שללא מקום עבודה נחשבים למתים! אין יותר "סנטימנטים"...ה"קושי" עשה את שלו ה"קושי" יכול ללכת.... אין חשיבות אם שנים לא יצאת לחופשה מחלה או קבלת "עובד מצטיין". ברגע שבכוח אדם "הוחלט"...כול הבוסים שלך לשעבר "מתקפלים" ולא מכירים בך יותר... אבל מה! יש חיים גם אחרי הפנסיה....לפחות כך אמרו לי!
 

26יפעת

New member
ממש קשה לי עם מה שכתבת

אני מרגישה צורך להגן על הצעירים! לדעתי יהירים או סתם כאלה שסומכים על עצמם יש בכל גיל וזה לא בהכרח קשור לעובדה שהם צעירים. עוד נק' למחשבה, אולי הדברים נאמרו ממקום של חוסר בטחון כי בתוך תוכם הם יודעים שאתן יודעות יותר???
 

seeyou

New member
ברור שאת מרגישה צורך להגן על צעירים

הרי את אם!!! דואגת לפרנסה(העתידית) של הילדים שלך...אז מה יש לך להמליץ בקשר לבני 45++(לא משרות צה"ל או משטרה-הם נהנים מזכויות יתר....)... מה לעשות עם האנשים ה"רגילים" ? One Way Ticket???????
 
למעלה