עבודה...

nushit0

New member
עבודה...

אני סטודנטית שנה ג' הייתי רוצה לדעת מהו הזמן המתאים להתחיל לחפש עבודה... הייתי גם רוצה לדעת על תפקיד של "חונכות" הבנתי שזה מתאים לסטודנטים, באלו מקומות יש חונכות, מהו השכר, והאם יש אופציה לסטודנטים של עו"ס להשאר לעבוד במקום הנ"ל בתודה מראש...

SuperGirl 25

New member
בוקר טוב נושית ../images/Emo42.gif

יש מקומות עבודה שמקבלים סטודנטים שנה ג' לקראת סוף השנה. כדאי להתחיל לחפש בסביבות פסח. יש כאלה שמקבלים לעבודה רק עם סיומו הרשמי של התואר, כלומר כשיש כבר תעודת גמר. חברות סיעוד מעסיקות חונכים לעבודה עם ילדים נכים וכד'. בהצלחה.

roberto491

New member
את יכולה לברר

באנוש זו עמותה שמספקת מגוון שרותים לאוכלוסיה הסובלת ממחלת נפש יש תוכנית חונכות שזה 3 שעות בשבוע עם החבר משלמים בערך 35 עד 40 ש"ח לשעה מקסימום 6 חברים לחונך יש תוכנית דיור מוגן מדריכים שעוזרים בדיקום בדיור של חברים ויש מועדונים חברתיים לאנוש יש הרבה סניפים בכל הארץ אם את רוצה תגידי איפה את גרה אתן לך כתובות בהצלחה

רוני 331

New member
עבודה

קודם כל אני מ אחלת לך הבצלחה רבה בחיפוש ומציאת העבודה המתאימה לך. שנית קיימות מספר חברות פרטיות העוסקות במספר סוגי חונכיות כגון חולי נפש, פגועי טרור, ועוד מספר תחומים. אני בשנה ג' עבדתי בחונכות לחולה נפש, עבודה קשה, לעיתים לא מתגמלת. אך מענינת מעשירה, ונותנת הזדמנות לחוות את הדברים ממקום אחר אותו יתכן ולא תזכי לחוות לאחר סיום התואר. כמו כן חשוב להדיש כי עזר לי בין יתר הדברים במעט הרקע המיקצועי שלי כהתחלתי לחפש עבודה. באים תהיי מעונינת לשמוע עוד פרטים את יכולה לשלוח לי מסר

גם חברת

"קריירה סיעוד" מעסיקה חונכים. אני מכיר את הסניף שלהם בחדרה. נדמה לי שיש להם סניף גם במרכז.

רוני 331

New member
כן זה להדגיש

כתבתי את ההודעת תוך כדי הנקת בני ולכן יש טעיות רבות, סליחה. אגב גם עכשיו זהו המצב אז שוב סליחה, ובכלל בעיקבות תאבונו המפותח, יתכנו טעיות רבות.

למעלה