עבודה...

ary77

New member
עבודה...

בתי בת 3 חודשים. לפני הלידה לא עבדתי (אני מתכנתת) אבל עכשיו בא לי לצאת קצת... אני מרגישה נורא עם זה שאני אנטוש אותה לאיזו מטפלת עויינת, שגם תספוג את כל המשכורת שלי... השאלה שלי היא קצת מצחיקה, אבל - האם ידוע לכם על עבודה שאפשר להביא את הילדה איתי? (וגם להניק אותה...?) ביי

מיכללב

New member
אני לא מכירה

אבל..אם תמצאי תודיעי לי...אני גם תקופה מחפשת עבודה מהבית אבל לא מוצאת..כל העבודות הן מחוץ לבית ואם זו לא משרה מלאה אז לא משתלם כלכלית...כך שאני בבית כבר שמונה חודשים..והאמת? מאד נהנית..רק הקטע הכלכלי קצת מעיק..טוב, הכל זמני.

דבורי

New member
עבודה מהבית

אני עובדת כמתכנתת מהבית. זה סידור מצוין: כשבני היה קטן, מגיל 3חודשים עד גיל שנה, הבאתי מטפלת אלי הביתה (הוא לא היה נותן לי לעבוד אחרת). אז אמנם הייתי צריכה לשלם למטפלת, אבל ראיתי מה היא עושה, היא ידעה שהיא לא יכולה להזניח אותו, והנקתי אותו כשהיה צריך. אני לא יודעת כמה זה אפשרי למצוא עבודה כזאת: אני התחלתי בסידור הזה עוד הרבה לפני הלידה, בחברה שכבר הכירה אותי שנתיים. חברה שעובדת בחברת כוח אדם להייטק אמרה לי פעם שדרישה כזו (של עבודה בבית) נשמעת יותר ויותר, אבל זה היה לפני המשבר הנוכחי. אולי תוכלי למצוא עבודה כזו בקבלנות, או כעצמאית.

טוב

New member
פתרון חלקי

אני גם מתכנתת, ואמא לנגה בת 6 חודשים (עוד שבוע), ובחברה שאני עובדת (אמדוקס רעננה) יש גן ילדים בתוך המבנה. אז אומנם את לא עובדת עם הילדה, אבל היא באותו בניין איתך, ואני מכירה כמה תינוקות בקבוצה של נגה שהאמהות יורדות להניק אותם במהלך היום. הבעיה היא שאני חושבת (= יודעת) שהקפיאו אצלנו את הגיוסים, אבל אולי עוד מעט המצב ישתפר. חוץ מזה, יש עבודות כאלה כלליות, לא יודעת איך לקרוא להן, שבהם אתה יכול להביא תינוק. למשל חברה שלי היא מתכננת מערכים והרצאות לאיזה מדרשה, והיא לוקחת את בתה איתה, אבל על זה אין לי יותר מידי פרטים. בכל אופן ,בהצלחה, ואני מקווה שאט אט המודעות תתפתח, ויציעו יותר עבודות לנשים שיוכלו להביא את ילדיהן איתן.

למעלה