עבודה

rafiz

New member
עבודה

אהלן רמי יש לי שאלה אליך שעוד לא ענית לי עליה אני משרת בצבא וחוזר כל שבת הביתה אני עבדתי פעם בצורה רציפה אבל בצבא הפסקתי וכרגע אני עובד כל שבת שאני מגיע הביתה האם זה שווה משהו? ואם יש איזה תרגילים מיוחדים שאני צריך לעבוד עליהם? תודה

פעם בשבוע ?

פעם בשבוע זה בעייתי ! הייתי ממליץ על עבודה על כל שרירי הגוף, בעומסים נמוכים עם מספר חזרות של בין 20-25. כל קבוצת שרירים גדולה 2-3 תרגילים 3 סטים קבוצה קטנה 1-2 תרגילים 3 סטים. אימון של פעם בשבוע לא יכול אפילו לשמר את מצב השרירים שלך וסביר להניח שתרד בכוח. כמו כן הקפד לא לבצע אימון עצים מידי (מתוך מחשבה לפצות על החוסר באימונים) כי פשוט תזיק לגוף ! עצתי לך - אין מצב שבו אי אפשר למצוא חצי שעה פעמים שלוש בשבוע ולהתאמן, לכן מצא את הזמן ותתאמן !

rafiz

New member
אני מנסה

זמן יש, הבעיה בחדר כושר, בבסיס שלי החדר כושר לא משהו אז אי אפשר לעבוד בו כמו שצריך, מה שכן אפשר לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן או לעבוד על היד אחורית, השאלה אם זה יכול לעזור או אולי לשמר את המצב הקיים שהוא לא גדול אבל יש לי מבנה גוף יחסית בסדר לאנשים בגילי בקשר לחדר כושר, אני עושה חזה בשכיבה, פרפר, פולי עליון, יד קדמית בישיבה ויד אחורית בעמידה, אני מבצע 5 סטים של 12 חזרות במשקל של בערך 75 אחוז מה - rm1 שלי תגיד לי את דעתך בנושא

חדר כושר בבסיס

חדר כושר הכי מצוקמק שיהיה, מספיק שיהיה לו משקולות חופשיות וספה. אם אתה תתאמן שם תחלק את האימונים לשלוש קבוצות של שרירים: 1. חזה+יד קדמית 2. גב+רגלים 3. כתפיים+יד אחורית בטן ואירובי תשלב לסרוגין. אימונים של 40 דקות 2-3 סטים מכל קבוצת שרירים, 12 חזרות. בהצלחה !

למעלה