עבודות חדשות בהשראת האתגר של יוצאות מהקוים

carmeli a

New member
עבודות חדשות בהשראת האתגר של יוצאות מהקוים

האתגר הזה עור אותי לגמרי! הכנתי חמש (!!!) עבודות לאתגר, ויצרתי שהשראתו עוד כמה דברים שלא ממש מתאימים להגדרות האתגר אבל גרמו לי הנאה רבה מאוד.

זה התוצר הראשון – פנקס מקושט בחותמת עם פייפר-פיסינג.
החתמתי את הפטריות שלוש פעמים: פעם אחת לרקע, פעם שנייה לרגליים ופעם אחרונה לכובעים.

carmeli a

New member

כל כך נהניתי מיצירת הפנקס אז המשכתי לשחק עם אותו סט חותמות, הפעם יצרתי שלט לדלת לזוג חברים אהוב. הבסיס לשלט הוא מגנט פרסומת די גדול שקיבלתי פעם, ושמרתי ליצירה. רציתי לעשות לזוג הזה שלט וכשחיפשתי בסיס או מסגרת מתאימה בבית, מצאתי את המגנט הזה והחלטתי שאנסה להשתמש בו כבסיס לשלט.
חותמות הינשופים והעץ הן מאותו הסט של הפטריות, שהוא חדש אצלי וכבר בשימוש אינטנסיבי.

carmeli a

New member

המשכתי לשחק עם אותו סט חותמות, ועכשיו יצרתי כרטיס סתווי, החתמתי עלה על ניירות שונים בגווני סתיו, גזרתי והדבקתי על רקע שחור. קישטתי גם את המעטפה בצורה תואמת עם שני עלים, ובתמונה רואים את הכרטיס והמעטפה ביחד (המעטפה לבנה).

carmeli a

New member

אחרי כרטיס העלים, רציתי לעשות עוד כרטיס באווירה סתווית, אז חזרתי לחותמת העץ ויצרתי כרטיס שיש בו תמונת נוף סתווי (שיצאה מאוד דומה לשלט הינשופים, בגלל השימוש בחותמת העץ), עם עץ שעליו כר חומים ועומדים לנשור. בדיעבד, הצבע שבחרתי לדשא בגבעה שעליה עומד העץ אביבי מידי, ואולי הייתי צריכה לבחור בגוון אחר.

carmeli a

New member
ועבודה אחרונה

כמו שאמרתי בהתחלה, האתגר הזה עורר אותי מאוד ויצרתי המון בהשראתו, בעיקבות האתגר עבדתי המון עם אוסף החותמות שלי וגיליתי אותו מחדש, אז חשבתי שצריך לכלול בעבודות גם עבודה אחת עם חותמת שלא שייכת לאותו הסט, וכשחיפשתי חותמות מתאימות מצאתי את חותמת הבבושקה (מטריושקה, אני יודעת) המתוקה הזו שמש דורשת פייפר-פיסינג, ועשיתי איתה תגית חמודה שאפשר לצרף למתנה או להשתמש בה כסימנייה. בתמונה רואים את שני הצדדים של התגית.

carmeli a

New member
ולסיום - מקבץ

קולאז' של כל הפייפר פיסינג שלי לאתגר הזה.

t42

New member
נייס

... האתגר נהדר
והעבודות שלך יפיפיות
ובהחלט מעוררות השראה

אהבתי

iWrite

New member
הכול ממש יפה! מינימליסטיות עדינה וקסומה בכולם

למעלה