עבודות יפות איציק כ פרי יצירותיו של איציק חבר יקר משותף לי ולמספר חברים בפורום
Y yulevi New member 24/10/09 #1 עבודות יפות איציק כ../images/Emo140.gif פרי יצירותיו של איציק חבר יקר משותף לי ולמספר חברים בפורום
Y yulevi New member 24/10/09 #8 איציק../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif שימו לב לפרטים בתמונות הבאות
Y yulevi New member 24/10/09 #10 מטוס הקרב מוכן למשימה כל העבודות של איציק מעץ ממוחזר או משאריות של נגריות
ב בני הרשקוביץ New member 24/10/09 #11 עבודות מאוד יפות אישתי גם ראתה וכועסת עלי, למה אני לא מכין צעצועים לנכדים? הכינה לי רשימה.
W WOODY HAREL New member 25/10/09 #12 כל הכבוד!! כאחד שעשה לא מעט צעצועי עץ... אהבתי את שילובי סוגי העצים והשמירה על המרקם הטיבעי של העץ.
ש שריתוש המקורית New member 25/10/09 #13 מתוקקקקקקקקקקק../images/Emo140.gif ו-היכן איציק שנכיר ונדע מי אחראי על החשק להיות ילד שוב
Y yulevi New member 25/10/09 #15 איציק ../images/Emo140.gifהוא חבר יקר של בודדים בתוכנו,ויוצר דברים מדהימים,עד כדי כך שאת התמונות שלו אני מסתיר מהנכדים,אינני בטוח שתהיה לי הסבלנות לבצע את רוב הדברים שאיציק יוצר,ולידיעת החרטים אין לו מחרטה,והכל פרי ידיו והנהנים העיקריים אלו אחייניו
איציק ../images/Emo140.gifהוא חבר יקר של בודדים בתוכנו,ויוצר דברים מדהימים,עד כדי כך שאת התמונות שלו אני מסתיר מהנכדים,אינני בטוח שתהיה לי הסבלנות לבצע את רוב הדברים שאיציק יוצר,ולידיעת החרטים אין לו מחרטה,והכל פרי ידיו והנהנים העיקריים אלו אחייניו