עבודות מדהימות!!! של אמן איראני (!)

artlife

New member
עבודות מדהימות!!! של אמן איראני (!)

נפלתי מהכסא פעם ראשונה כשראיתי את העבודות שלו קמתי רק בשביל ליפול שוב כשגיליתי שהוא אמן איראני (לא שזה משנה מהיכן הוא בעולם ואין עצם היותו איראני מעידה על דעותיו) בכל מקרה אתר מוצלח עם עבודות נהדרות . . www.adel3d.com

dananamit

New member
נחמד

אהבתי בגלריה הראשונה את המפלצת ובגלריה השניה את האישה שבלי כל העיוותים לדעתי היתה מאוד ראליסטית למורות שגם ככה בגדול איך שהגלריה ניראת היא הורסת את כל העבודות בגדול אהבתי את העבודות

dananamit

New member
תמנות

רציתי לדעת יש בגלריה תמונות של מגזינים או לא יודע איך לקרוא לזה עים העבודות בשער ראיתי את זה בכמה תיקי עבודות זה אומר שהעבודה שלו הגיעה לעיתון?

artlife

New member
ההגשה

כן ללא ספק ההגשה לא פחות חשובה מהעבודות עצמן אבל בכל זאת כשהעבודות ברמה ניתן לעיתים להתעלם מהגלריה Artlife http://art3d.dex.co.il

E l i o r 2 2

New member
משנה מאד מאיפה הוא בא!!!

טוב שלא מצאת אמן שיעי שרינדר את נסראללה.

artlife

New member
עובדות

(זה אמנם לא הפורום המתאים) אבל . . איראן הייתה במשך שנים רבות מדינה מערבית לכל דבר עד המהפכה הדתית שהיתה שם יש אירנים רבים שברחו לגלות (אירופה, ארצות הברית וכו) הם יושבים בגלות , שונאים את המשטר הקיים וממתינים למהפך יש כאלה שגרים באיראן ומרגישים אני מניח אותו הדבר רק חיים תחת משטר בעייתי. אני לא מכיר את האמן הזה באופן אישי כך שיכול להיות שהוא שונא ישראל, אבל גם יכול להיות שלא. אם הוא עוסק בתלת ממד יצירה ואומנות יש סיכוי שהוא מחובר לאינטרנט ולמערב ולא לגמרי מרוצה מהמשטר (סתם ניחוש) אני האחרון שיתייפייף וידבר על שלום ואחווה פנטזיונריים במיוחד עם מדינה שהיא סכנה גדולה עבורנו ועבור העולם אבל צריך להכיר קצת היסטוריה וקצת להבין את העובדות ולא לתת תוויות זריזות מידי על אנשים. בואו נחזור לדבר על תלת ממד . . לא?

למעלה