עבודות נחמדות

SuRuK

New member
עבודות בהחלט יפות

ממש נחמד עדין בשבילי האמן הישראלי המושלם זה מני הילסנרד

Redjest

New member
כן...

מני באמת טוב, חבל שלא רואים אותו בפורום בזמן האחרון...

themeny

New member
תודה רבה ידידיי :)

מזמן מזמן לא שלחתי עבודה חדשה בעיקר עקב לחץ בלתי פוסק של עבודה. פתחתי עם עוד שותף סטודיו חדש לתלת ולכל מה שמסביב ולכן רוב הזמן מוקדש למקום ולעבודה... אבל בקרוב הכל עומד להשתנות. אני בשלבי סיום של משהו חדש שהתחלתי כבר לפני 3 חודשים וסוף סוף אני מצליח להתקדם עם זה ולראות את האור בקצה המנהרה. עבודה נוספת אחרת שהתחלתי עוד יותר מזמן גם כן מתוכננת להסתיים בקרוב וגם אותה אני יעלה בשניה שהיא תהיה גמורה. ובנוסף, אני ישלח לינק לאתר של הסטודיו עם עבודות חדשות ברגע שייצא לי לעדכן אותו (מה שיקרה בקרוב מאוד). בינתיים הנה כמה פריימים לפרוייקט שסיימנו לא מזמן.

themeny

New member
פריים 2

אאומנם הדמייה רפואית אבל היה בכל זאת מאתגר :)

ALIO

New member
מני, אם זה אתה...

ממחלקת התאורה והשיידרים, אז אנחנו מכירים. בכל מקרה, גם אם לא, באמת כל הכבוד, זו עבודה מצויינת. גם אני מאחל לך בהצלחה עם הסטודיו, ועם היכולות שלך, הלקוחות שלך יהיו בעננים. מי שיעבוד איתך, רק ירוויח. אם המצב של היום, צריכים אנימטורים אכותים כמוך, כי רק כך התחום יתפתח בצורה רצינית. בהצלחה שוב אנדי

eldarinn

New member
מני כל הכבוד ונחמד לראות שאתה עוד

בא להקר מדי פעם. אפרופו מצטער על העניין ההוא שלא התקדם בסופו של דבר, יש אפשרות שזה יתבצע שוב בעתיד ואני אעדכן אותך. המון בהצלחה עם הסטודיו!

themeny

New member
תודה רבה!!

טל, אני יותר מאשמח :) אנדי מה המצב?? זה אכן אני. המון תודה על המחמאות. מה חדש אצלך?

למעלה