עבודות קרואו 561

Znepsner

New member
ה-561 סבבה

חוץ מזה, אההה... חפיף כליל, תנסו לצבוע קצת יותר טוב, ובעיקר תנסו לעשות בגדול קצת יותר, ככה יהיה אפשר להבין יותר טוב מה הולך... כמו הסטאשה וכאלה

Levy AKA WRECK

New member
אה...... ../images/Emo4.gif

נחמד... באמת תעבדו על הצביעה..... אני לא בא לקטול אתכם (חס וחלילה!!), אלא לתת לכם טיפים...! למשל ברקע האדום של ה561... הצביעה שם לגמרי לא אחידה...! וב"סטאשה2" אז האותיות דקות מדי, ולא כ"כ ברורות... אבל בכל זאת.......: ישר כח !!! אם תמשיכו לצייר, בטוח תשתפרו !!! (מתישהו...
)

F1ReStArTeR

New member
לא אהבתי...

אין זרימה טובה, קשה להבין מה רשום, וכמו שאמרו הצביעה גרועה.

or001

New member
תיקון לחתימה שלך:

"אני לא יודע מה אתכם, אבל איתי - העולם הזה כמו היאבקות בע"מ, חשבתי שהוא אמיתי" זה הWWF הזה.... וזה של סיקס. בקשר לעבודות, נראה לי אחלה, אבל עוד אין לי עין מספיק טובה לגראפיטי..

virs

New member
אוקייי

מה גם ללמד אותכם לציר על קיר אני צריך? הנה השלבים דבר ראשון נגיד ויש לכם שלוש צבעים שחור אדום וכחול השלב הראשון ... הפיס יהיה צבוע באדום אוט ליין שחור ופורספילד כחול

virs

New member
שלב ראשון

מציירים את הפיס בצבע של המילוי במקרה שלנו אדום ..

virs

New member
שלב שני

צובעים את הפיס באדום ... ואם מוסיפים כוכבים אז עושים את זה עכשיו שהפיס צבוע באדום תשדלו לצבוע באנכיות ככה כמו בציור זה נותן גוון אחיד

virs

New member
שלב שלישי

נותנים לפיס את הפורס פילד הכחול ולבסוף עושים לו אוט ליין שחור

fuckin shit

New member
טוב! ממש ממש לא!

דבר ראשון! בסיס...יש! (ד"א אני bless( שני! ככה אתה רוצה לעבוד תעבוד אתה! היינו חסרים בצבע זה לא תירוץ זה עובדה אי היה אפשר לעמוד שנה ולמלות את המיליו עד הסוף כי שוב זה 3 עבודות גדולות מאוד אני עוד לא שמעתי מישהו אומר משהו טוב מה זה עד כדי כך גרוע בעיניכם!? אז ץאמץ.....זין עליכם! זה לא ביקירת בונה זה השפלה אני לא אומר לכם מה להגיד אבל במקום לא לא לא לא אפשר להוסיף כן העבודה של ה561 מיוחדת בגלל האדום מסביב בעבודה שלי היה חסר מיליו, נכון בעבודה של stash יצאה לא קצת קטנה יותר והיו מעט נזילות סה"כ 3-4 בעיות קטנות ואם עוד ישהו יגיד משהו לבסיס שיבוא להיפגש איתי אישית! ואני יסביר לו מה זה בסיס ושיראה סקיצות שלי ויחליט הפעם...עשיתי עבודה יותר פשוטה ממה שאני בדרך כלל עושה והיא ענקית (בגודל 4 מטר ועוד 2 לגובה לפחות!) אתם לא מבינים מחייכם סליחה על צורת הדיבור

Steezo

New member
מצטער

לאותיות אין שום מבנה בסיסי והם איבדו כל צורה... בחלק מהווילד באמת פשוט מעוותים את זה לגמרי, אבל עדיין יש את האלמנטים של האות. .. וזה גם מושך לעין... אצלכם זה פשוט לא... ווירס נותן לכם עצה נכונה... אם אתה רוצה ששוטרים יזיינו אותך בבקשה, אבל נותנים לך שיטות איך לעבוד יותר מהר, יותר יעיל ושיראה גם יותר טוב... אז במקום לנסות להצתדק תגיד תודה ואולי תנסה לראות איך זה עובד? תאמין לי שלמהירות יש קטע חשוב בעסק הזה... ולא רק מהירות צביעה...

Steezo

New member
וחוץ מזה,

אם אתה כבר שם, בוא אני אסביר לך מה קורה לכולנו... לכל וורייטר שאני מכיר קורה שהוא נותן משהו וורייטר אחר אומר לו "זה פשוט גרוע"... אתה יודע כמה פעמים עשו לי את זה? תאמין לי שרק ככה תדע על מה לעבוד ותשתפר הרבה יותר מהר... אם אתה לא רוצה לשמוע ביקורות רעות אז תראה את זה לקרובי משפחה שלך... והייתי ממליץ להשאר על פיל אינ'ס ריקים כרגע... זה נראה יותר מדע מקושקש וזה לא זורם...

fuckin shit

New member
אני מבין מה שאתה אומר.....

אבל אני עשיתי עבודה פשוטה! האותיות כל כך ברורות! איפה אין בסיס?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אות על אות על אות! וירס צודק ולימד אותי משהו שלא ידעתי וכבר אמרתי לו (אישית) תודה ונכון!

Steezo

New member
לא יודע מה איתך

אבל לי זה נראה כמו אותיות מעוקמות בכח עם תוספות לא נחוצות... תבין, לא סתם מוסיפים חצים ותוספות אחרות... יש להכל חוקים בסיסים כדי לא לפגוע במבנה של האותיות.. אין לי מושג איך הגעת לזה שזה בסיסי... אבל כנראה שאלוהים גדול... בכל מקרה, אולי תנסה להשוות בין שתי התמונות שאני שם ותראה את ההבדלים... ואגב, גם לעבוד על הטאג כדאי... תנסה לעשות פשוט אותיות פשוטות... לא לעשות אותיות "כמו גראפיטי" אחת על השניה... משהו פשוט יצא לך יותר טוב...

double M

New member
לא ממש...

רואים שזה כביכול נסיון לווילד. סתם עיקמת את האותיות, סתם זוויות שלא הולכות לשום מקום, האות ממש מעוותת ולא זורמת לשום כיוון מוגדר.

Improve

New member
אבל אם אני יעשה

עבודת ווילד ואני ימלא קודם את המילוי אני כבר לא ידע איך רציתי שהקווים ילכו וזה יראה מרושל ... טוב נו אני עדין לא ברמה טובה כל כך לצייר על קיר אז לא משנה :X

Steezo

New member
שאתה מנוסה מספיק לעשות ווילד

או כל דבר מורכב אחר אתה כבר יודע את הצורה בראש שלך והאמת שלא קשה לזהות אותיות נפרדות...

למעלה