לחוץ, לא לחוץ, הרעיון עובר, לדעתי ולדעת רבים שראו את התמונות (קולגות - צלמים) את עושה עבודה נפלאה. בכל עבודה ניתן למצוא פגם, אין עבודה שהיא 100%, מי שייחפש יימצא, אפשר גם לפרגן. לוקח על עצמי את האחריות לעפעפיה העצלות של קארין (בתמונה), עייפתי אותה, מסכנה
כי אם כן יש לך טעות גדולה. מאוד מפרגנת. עבודות מקסימות של גלי (וכמו שכתבתי קודם, שונות מהרגיל). לא צריך להתנצל אבל אין מה לעשות - כשמעלים תמונה כדי לקבל הערות, אני לא חושבת שצריך לצפות רק לתגובות אוהדות נטו, אלא גם להערות שכדאי לקחת לתשומת לב בפעם הבאה. אני יודעת שלא היה לכם זמן כמעט, אבל כל מה שעשיתי זה לתת לגלי טיפ שימושי לפעם הבאה - כי ריסים שמפילים את העיניים יוצרים מראה לא מחמיא ויש מה לעשות בנידון. אגב גלי - נכון שריסים מוסיפים המון, אבל אני חושבת שבמצב כזה עם ריסים כ"כ כבדים, אולי כדאי לשקול לותר עליהם כדי שהמראה יהיה מושלם. נכון שהם ממש מתאימים לקונספט הכללי, אבל רק את תדעי כמה הם היו חסרים לך בסוף (מה שאחרים לא יודעים לא מזיק
זה באמת כ"כ שונה, ושונה לטובה, ממה שאת מעלה לכאן בד"כ. אני ממש ממש אהבתי את האיפור של הכלה. לפי דעתי הוא מושלם ואין לי מילה אחת לא טובה להגיד עליו. האיפור הטורקיזי גם מאוד יפה ומאוד אומנותי וברור כי הכוונה הייתה המוגזמות הזאת וזה מקסים וברור שזה לא איפור שתעשי לכלה או ליום יום. פשוט מקסים.
יפות, אבל... (אתה יודע את ההמשך). אין מה לעשות - אי אפשר להביע דיעה על איפור שאולי תוקן ע"י תוכנת מחשב. זה לא חוכמה... בכל אופן - הצילומים והפוזיציות מאוד נכונות ויפות.
הפחות נגועות. מבחינתי פוטושופ זה זיוף. בפוטושופ כל אחת יכולה להיות מאפרת. ושמחתי לגלות שאת באמת מוכשרת לפי שאר התמונות (מדברת על התמונות שבהם הפוטושופ לא גורם לדוגמנית להיראות כמו דמות ממשחק מחשב). נגד פוטושופ לגמרי!
אני מאוד נהנית מהקומפוזיציה והמאיפור...רק שמשהו כל הזמן מפריע לי בעיין הפוטושופ. בכל תמונה שהעלתם יש פוטושופ שנותן תחושה של משהו מרוח...כאלו הצללית נמרחה העור נמרח..בחלק מהתמונות רוטשה עין אחת יותר משהניה מה שמעניק תחושה של חוסר סימטריה ברורה. קשה לי עם זה אני מצטערת אני חושבת שהתמונות היו הרבה יותר מוצלחות ללא האפטר אפקטס שיהיה שבוע טוב מיכל לסמן