../images/Emo121.gif../images/Emo207.gifאתמול בלילה ראיתי בMTV רוק את מכר~
טוב, אז כזה... בסביבות 3 ועשרים- 3 וחצי בלילה לא הצלחתי ממש להרדם וכבר סגרתי את המחשב, אז הלכתי לחפש דברים מעניינים בטלוויזיה. לא ממש היו כאלה, אז פשוט טיילתי בין הערוצים~ [כמובן שהווליום היה ~מאוד~ חלש, בקושי שמעתי משהו, כי פחדתי להעיר את ההוריםXD] ואז הגעתי לערוץ MTV רוק [שהיה פעם MTV 2... מתי זה השתנה? LOL] ובמקרה היה שם כזה תוכנית של מיי כמיקל רומנס VS פול אווט בוי. ובגלל שהיה לי ממש משעמם פשוט נשארתי לראות את זה~ זה כבר היה אמצע התוכנית וזה היה רק קליפים אבל ממ היה נחמד. ז"א, לצערי כל הקליפים שאני ראיתי היו כל הקליפים מהבלאק פארייד [IDLY, WTTBP, FLW, טינאייג'רס...] והיו גם קליפים של פול אווט בוי [שכל המעריצות למיניהן, אל תסקלו אותי, אבל הם כאלה מכועריםX_X כאילו אין לי בעיה עם המוזיקה שלהם הממ אני לא שומעת אותם כי אני לא שומעת אמריקאים בכלל בזמן האחרון אבל אבל אבל פיט וונטז פשוט קוף, ולא במובן הטוב של המילה
] ו... לא יודעת. זה היה לי כלכך מוזר... אני חייבת להגיד שקצת התבאסתי. פעם הייתי כלכך מאוהבת בMCR, אבל אתמול פשוט הגעתי למסקנה שאמריקאים לא עושים לי את זה, אם הם לא אסייתים הם פשוט לא יכולים להיות יפים מספיק
[אבל, נו, הם לא באמת יפים בתקופה של הבלאק פאריידXD] וההבעות של ג'רארד כלכך מוגזמות שזה פשוט עשה לי כאב ראש;; אבל היה נחמד לראות קליפים עם עלילה ולא סתם חבורת אסייתים רוקדים
וזה היה כלכך... מוזר. ברצינות ששכחתי לחלוטין איך הם נראים/נשמעים/ווטאבר. עבר כלכך הרבה זמן מאז שראיתי קליפים שלהםO_ם או בכלל שמעתי אותם... הגעתי למסקנה שלכבוד היומולדת של ג'רארד שתהיה עוד כמה ימים אני אעשה חרישה ואשמע את כל האלבומים וזה, הגיע הזמן שאעשה את זה. ^^ קיצר... רק רציתי לחלוק. O: עוד מישהי הייתה ערה בשעה הזאת [O_ם] ויצא לה לראות את זה?