עבודות תחזוקה באתר

עבודות תחזוקה באתר

גולשים יקרים, בלילה שבין יום שבת ליום ראשון (03-04/4) ייערכו עבודות תחזוקה באתר. בשעות אלה ייתכן שהאתר יהיה לא זמין לסירוגין. סליחה על אי הנוחות ותודה על הסבלנות. חג שמח צוות הנהלת הפורומים

מה זו הבדיחה הזו?

בשעה שמונה בערב מפרסמים שהאתר יושבת בלילה? אי אפשר לפרסם דבר כזה כבר על הבוקר? זו לא פעם ראשונה שזה נעשה בצורה כזו. דווקא יום ראשון בבוקר יש לי זמן פנוי לכתוב בבלוג, אבל בישראל זה לילה אז תפוז מושבת. אז הפעם כתבתי קודם בגוגל דוקס, שם גם אין סיכוי שימחק לי משהו לפני ששמרתי. (אגב, לא יזיק אם תוסיפו שמירה אוטומטית בבלוג.) ופירסמתי עכשיו בערב כשיש לי רגע פנוי.

האמת היא שבכלל ביקשתי תכונה ../images/Emo8.gif

השאר זה סתם הוצאת קיטור. אגב, בבלוג החדש שלך יש שמירה אוטומטית?

פנומן 72

New member
מה הכוונה שמירה אוטומטית ?

אתה מתכוון לשמירה של המאמר בזמן הכתיבה ? כן. אבל אני לא כותב מאמרים על גבי הבלוג אלא ב-word או תוכנה אחרת ואחרי זה מעתיק פנימה. אגב, בנוגע להערה. אני מניח שהאחרים הבינו למה אני מתכוון (אתה לא הבנת כי אתה לא ממש מכיר את הנפשות הפועלות...
)

Bezalel P

New member
שמירה אוטומטית

אנחנו בודקים היתכנות של דבר כזה בבלוגיה החדשה, לפחות באופן חלקי. נראה.

פנומן 72

New member
אל תעשו את זה ../images/Emo70.gif

מצד אחד זה אולי חכם שבן אדם שכותב ופתאום חטף הפסקת חשמל לפחות נשמר לו משהו. אבל תחשוב על זה שהוא לוחץ בטעות על מחיקה של קטע גדול ובדיוק שניה אחרי זה הוא עושה שמירה אוטומטית. בכלל רצוי לכתוב מאמרים שלא על גבי ממשק הניהול. לא בריא.

תודה, יהיה טוב אם כמו בוורד...

זה יעבוד עבור מקרי חרום, כלומר ישמור גירסה שניתן יהיה לשלוף במקרה חרום, שזה אם קרה משהו למחשב/לתקשורת תוך כדי עבודה, (ואולי גם אם משהו השתבש בטעות בפורמטינג האחרון לפני השמירה)

למעלה