עבודתי הראשונה המוצגת באתר... זה מהסדנא הוירטואלית...
W wildspirit New member 23/3/06 #2 ../images/Emo99.gif יצא לך מדהים איזה כיף לעבודה ראשונה אם זו עבודה ראשונה מה יהיה עם ההמשך??
S shlomitg1 New member 23/3/06 #5 ../images/Emo99.gifאיזה כיף תודה לכולם, זה מאוד כיף לקבל מחמאות, במיוחד על משהו ראשון, שאני לא בטוחה ביחס אליו... אני יכולה להצהיר שאני מכורה!!! שחבל לכם על הזמן
../images/Emo99.gifאיזה כיף תודה לכולם, זה מאוד כיף לקבל מחמאות, במיוחד על משהו ראשון, שאני לא בטוחה ביחס אליו... אני יכולה להצהיר שאני מכורה!!! שחבל לכם על הזמן
S shlomitg1 New member 23/3/06 #7 כו, אבל לא חשבתי שעד כדי כך. אני חוזרת מהעבודה, וישר באה לראות מה חדש בפורום... מחפשת אתרים חדשים. (שאגב, בעלי מצא לי משהו שלא הכרתי, עדיןן לא הספקתי לבדוק לעומק, ואני אשלח לכולם, אולי אני אחדש לכם...)
כו, אבל לא חשבתי שעד כדי כך. אני חוזרת מהעבודה, וישר באה לראות מה חדש בפורום... מחפשת אתרים חדשים. (שאגב, בעלי מצא לי משהו שלא הכרתי, עדיןן לא הספקתי לבדוק לעומק, ואני אשלח לכולם, אולי אני אחדש לכם...)
W wildspirit New member 23/3/06 #8 ../images/Emo6.gif שמחה לשמוע זהירות מהחיידק ובטוח שאת יכולה לחדש גם אם לא זה עדיין חדש לאותו יום
S shlomitg1 New member 23/3/06 #9 כמו שהבטחתי, לינק... http://www.stepbystepbeads.com/sbsbeads/ עדיין לא בדקתי אותו, אבל נראה נחמד