עבודת אחים

עבודת אחים../images/Emo88.gif../images/Emo121.gif

הייתם מסוגלים לעבוד עם האחים שלכם, או להתחרות מולם למשל במשחק ספורטיבי מקצועי (כמו האחיות ויליאמס בטניס)
למה כן/לא

maiky17

New member
אני לא חושבת.

אני אסביר: לפני שבועיים הייתי בחופשה משפחתית עם האחים וההורים בתורכיה, במלון ענק עם המון בריכות ומגרשי טניס. ביום השני לשהותנו הלכתי עם איתי (אחי) לשחק טניס, אבל שנינו כל כך תחרותיים (מודה באשמה) שזה נגמר בצעקות ובריב. חוץ מזה, רבתי עם רועי (אחי השני) ועם איתי מלא במהלך החופשה הזו. בקושי חמישה ימים שרדתי רק איתם. שלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהבת אותם, ואנחנו חברים טובים ומסתובבים עם אותם אנשים, אבל להיות כל הזמן רקאיתם ועם ההורים ולא עם אף אחד אחר, יכול לשגע כל בנאדם.

happy00

New member
ממש לעבוד ביחד - לא

לעבוד בחברה גדולה, בצוותים נפרדים, ולא קרובים במשרדים אין בעיה. יכול להיות איפלו נחמד להפגש מידי פעם. אבל לעבוד ממש באותו צוות, או בעסק פרטי, זה מתכון לקירבת יתר, וזה לא בריא. יכול להוביל למריבות או לתחרותיות לא בריאה בין אחים. מה שכן, יצא לי פעם ללמוד קורס באוניברסיטה ביחד עם אחי. היה דווקא נחמד, ואפילו נפגשנו פעם בשבוע להכין ביחד שיעורים (קורס שדרש הרבה עבודה בבית). לא היתה תחרותיות ביננו ועזרנו אחד לשני בשיעורים. אבל זה היה בסך הכל קורס אחד בסמסטר אחד.

חדשה:)

היי...אני בת 14 (הייתי כאן ממש ממש מיזמן ....)ושמתי לב לזה שאני יחסית קטנה כאן
יש לי אח בן 10 אחות בת 3 ועוד אחות בת 17.... אםם.....יש אצלינו בישוב שוק איכרים פעמיים בשנה ...שזה כאילו כל אחד יכול לימכור... וכבר שלוש שנים כל פעם אני ואחותי הגדולה הינו אופות במשך שבוע 300 עוגיות בערך ומוכרות (יצאנו עם הרבה רווחים
)...והשבוע הזה היה בערך השבוע היחיד בשנה שעבדנו ביחד בלי לריב....:) אני חושבת שאינ לפחות אוכל לעבוד עם האחים שלי ... אבל תחרות מולם (לפחות מול אח שלי ) תמיד יוצר ריב ...כל פעם מחדש

למעלה