עבודת גמר בפסיכולוגיה

ברה

New member
עבודת גמר בפסיכולוגיה ../images/Emo22.gif

אני עושה עבודת גמר בפסיכולוגיה והעברת השאלונים הפכה להיות עניין של קושי רציני, הסיבה שאני נתקלתי בכל כך הרבה קשיים היא שאחת מהאוכלוסיות שאני מחפשת לעבודה שלי הן נשים רווקות בנות 27-30 שהתקשתי ואני עדיין מתקשה למצוא כי אני אישית לא מכירה ובאוניברסיטה לפי המזלי הטוב רובן קטנות יותר או עם חבר. אני באמת רוצה שהעבודה שלי תצא כמה שיותר כנה כי הנושא באמת מעניין ומרתק אותי אבל המועד מתקרב . אז מה שבעצם אני מבקשת הוא שהנשים מכאן הרווקות המתאימות לגילאים המדוברים אם תוכלו לענות לי בכנות המרבית על השאלון. אפשר לשלוח לי את התשובות במסר ולענות בצורה אנונימית. אני אשים כאן את השאלון תודה לכל מי שמוכן לענות העזרה שלכם נחוצה וחשובה לי ביותר אז לכל המשתתפות תודה מראש. נא לענות ברצינות ורק בנות.. ולפי הקרטיריונים המתאימים. אני יודעת שזה הימור לחלק את השאלונים באינטרנט כי אני לא יודעת אם כולם יהיו באמת כנים אז אני רק יכולה לבקש בבקשה אלה מכן העונים תהיו כנים פליז!! שלום אני מכינה עבודת גמר בהיקף של יחידת לימוד במסגרת הגברת מדעי החברה והשאלון הינו כלי חשוב מאוד בעבודתי, אשמח מאוד באם תשתפי פעולה ותעני לשאלון זה והודה לך על כנותך ואמיתות תשובותייך. השאלון הינו אנונימי ואין תשובות נכונות או לא נכונות ולכן אין צורך בשמות. תודה על שיתוף הפעולה גיל: עיסוק: 1-מסכים מאד 2-מסכים 3-לא מסכים 4-לא מסכים מאד 1. אני חושבת כי זוגיות מהווה חלק חשוב בחיינו 1 2 3 4 2. אני מרגישה מוכנה לחבר 1 2 3 4 3. אם היה לי חבר הוא היה ממלא את רוב זמני 1 2 3 4 4. לדעתי בן הזוג צריך להיות החבר הכי טוב שלי 1 2 3 4 5. כשאין לי בן זוג אני מוצאת את עצמי מתלוננת בפניי חברותיי שחסרה לי אהבה 1 2 3 4 6. אני מקנאה בזוגות אחרים בגילי 1 2 3 4 7. כשאני יוצאת למקומות בילוי, אין לי בעיה להתחיל עם בנים אשר מוצאים חן בעיני 1 2 3 4 8. לדעתי בן זוג יעכב את התפתחותי האישית 1 2 3 4 9. עצם החיזור אחריי מעורר בי סיפוק רב 1 2 3 4 10. כשאני מגיעה למקומות חדשים אני מחפשת\\מקווה למצוא קשר לטווח ארוך 1 2 3 4 11. לדעתי, כל עוד אין לי בן זוג, חסר מרכיב עיקרי לתחושת השלמות שלי 1 2 3 4 12. מטרידה אותי העובדה שאין לי חבר 1 2 3 4 13. אני משקיעה משאבים רבים בניסיון למצוא בן זוג לטווח ארוך 1 2 3 4 14. העובדה שאין לי בן זוג בחיי כרגע גורמת לי לחוש בודדה 1 2 3 4 15. אני לא חושבת שיש משהו אחר בחיי שיכול להחליף את התפקיד של חבר/אהבה בחיי 1 2 3 4 16. אני תמיד מקפידה להראות במיטבי בכדי שאוכל למצוא בן זוג 1 2 3 4 17. אני מרגישה שבלי אהבה אין שום עניין בחיי 1 2 3 4 18. אני תמיד מקבלת בברכה חיזור נחמד מבן 1 2 3 4 19. לדעתי זוגיות צריכה לתפוס חלק עיקרי בזהות שלי 1 2 3 4 20. העובדה שאין לי חבר מדכאת אותי פעמים רבות 1 2 3 4 21. עיסוקי האחרים אינם נחשבים בעיני באותה המידה כשם שיחסים עם בן זוג עלולים להיחשב 1 2 3 4

ברה

New member
אני רק רוצה להוסיף...

שאני לא מאמינה שפיספסתי את האתר הזה ממקודם הוא מושלם בשביל העבודה שלי אני רק מקווה שאני אמצא בינכן מתאימות לאוכלוסיית המחקר שלי

siv30

New member
טוף חמודה שלי, הפורום היה סגור די

הרבה זמן, ובימים אלה אנחנו מנסות להחזירו לפעולה תקינה...
ושוטפת...אז אני מקווה שתמצאי משהי בגילאים הנכונים וכאלה... בכל מקרה אני מקווה שיהיה לך בהצלחה.

ברה

New member
בטח! ../images/Emo9.gif

רק בשביל שתדעו אני בודקת את ההבדל בין בצורך של המתבגרת באהבה/קשר זוגי לבן אישה בשנות ה27-30 בחרתי רווקות כי הנחתי שככה העמדה תיהיה יותר קיצונית בכל אחת מהקבוצות. הסיבה שאמרתי שהפורום הזה מושלם למחקר שלי והייתי צריכה למצוא אותו קודם הוא משום שההנחה שלי שעם התקדמות האישה בעולם העסקים והעבודה ושינוי הנורמות וסדר העדיפיות אצל האישה הישראלית (לפחות ככה זה היה מנקודת המבט שלי כשרק הגשתי את ההצעת מחקר) יפחית את הזיקה שלה למערכת יחסים מתוך ההנחה שמערכת שכזאת מעכבת את ההתפתחות משום הפשרות הקורבנות וההגבלות הטבעיות השזורות בקשר מסוג זה, למרות מתבגרות שעקב הלחץ החברתי לחבר מאידך והסקרנות עצמה וגם כמובן הצורך בה כדי למצוא את הזהות של העצמי.למרות שככל שאני קוראת ורואה סביבי נראה לי שהשערתי לא תאושש כל כך, אלא יצאו תוצאות פחות או יותר דומות או לפחות לא קיצוניות כמו שבהתחלה חשבתי.. אבל בשבל זה צריך לבדוק אני מקקוה רק שאני כבר אמצא מספיק שיענו לי. בכל אופן אני אשלח לכם את תוצאות המחקר תודה על ההתעניינות!!

siv30

New member
אוף ההתלבטות התמידית בין עבודה

למשפחה. אני מעריצה את הנשים שאין להם את ההתלבטות הזו ואצלהן הכל שחור - לבן. ההחלטה החד משמעית לכיוון זה או לאחר. למרות שתמיד יש חילחול מצד לצד ואין כאן מובהקות בכל הנושא ובכלל הבחירה שלנו יכולה להתהפך עם השנים. אבל אני מסכימה איתך שיתכן שההחלטה על זוגיות יכולה לדחות קריירה או להפך, כי לפעמים אין לנו מספיק משאבים (במובן ריגשי) להשקיע בשני תחומים שנראים כל כך מהותיים לחיים שלנו. רק לא ברור לי למה בחרת חתך גילאים כזה צר (3 שנים?), נראה לי שנשים מגיל 20 ועד 35 מתלבטות ומתחבטות...

ברה

New member
דווקא גיל 20 אצלי נמצא בחתך המתבגרו

הנחתי שבערך בגיל 27 רוב הנשים סיימו את למידויהן באוניברסיטה או נמצאות בשיא הלימודים או בהתחלת הקריירה ושם גם מבחינת ישנן הרבה הקרבות שיש לעשות הקרבות שלפעמים עומדות במקביל לאלה של מערכת היחסים

siv30

New member
אבל חמודה אני חושבת שאולי תשקלי

שנית כי : גם כאשר את מקדישה ללימודים את מוותרת? וגם שנוצר פער בין בני הזוג בגלל לימודים של אחד מהם את צריכה לוותר וזה עוד לפני שהגעת לקריירה...

ברה

New member
נכון, את צודקת אבל זה מה שאני

בודקת, אם יש הבדל בין הגילאים.

למעלה