עבודת גמר

yoo2

New member
עבודת גמר

שלום, אני בת 16 (כיתה י"א), ואני עושה עבודת גמר על פינק פלוייד. שאלת החקר שלי עוד לא בנוייה לחלוטין, אבל הכיוון שלי הוא- פרשנויות והשפעות פסיכולוגיות של THE WALL על החברה, לעומת המסרים שמנסים לעבור ביצירה. אני אשמח לקבל רעיונות/הצעות/מקורות מידע/וכל דבר אחר שיכול לעזור ולתרום לעבודה. תודה, ושבת שלום!:)

NIR Y

New member
עוד מעט

יהיה במאמרים, בפרויקט השירים, את כל מה שכתבו חברי הפורום על החומה אני בטוח שתמצאי שם דברים שיתאימו לעבודה. השאלה היא כמה זמן יקח, מ"מ ?

melancholy man

New member
לא יודע

אנסה להכין את זה, בשביל לחסוך זמן לציף כשתחזור, חוץ מזה, צריך להתחיל עוד מעט עם הפאיינל קאט, וזה פרוייקט שעדיף שאני אישית לא אשתתף בו, מקווה שאתם לא כועסים

yoo2

New member
אה, ושכחתי לשאול..

אולי יש למישהו תרגום של מילות השירים של THE WALL? או אולי דרך להשיג תרגום? זה מאוד יעזור לי.. שוב תודה:) יום נעים!

One Echoe

New member
אה אה, טעות...

חשבתי ליריקס. אממ...את התרגום של הסרט יש לי במחשב(אבל עדיין לא ראיתי אותו) אז לא יודע אם התרגום גם מפרש את השירים. אני עכשיו אנסה ואני אכתוב פה עוד מעט.

yoo2

New member
דווקא את הליריקס אני צריכה..

מי תרגם? אני ממש אשמח לקבל את התרגומים, זה יחסוך לי המון ויעזור לי להתמקד בדברים אחרים:)

One Echoe

New member
../images/Emo13.gif

אוקי, קודם אני מניח שאין לך את האלבום המקורי... כי באלבום המקורי אני מניח שיש ליריקה(אין לי את המקורי). אבל בכל אופן, יש לי את הליריקס במחשב...של כל האלבומים. אח שלי שלח לי, הוא בטח אסף מכל מיני אתרים. והתרגום של הסרט יש לי, אבל לא בדקתי אם זה מתרגם גם את השירים עדיין. אני עצלן
חח עוד מעט אני אבדוק ובכיף, אם תרצי אני אשלח לך.

yoo2

New member
יש לי את האלבום המקורי..

אני צריכה תרגום לעברית:)

flowerboy69

New member
ושוב אומר...

הודעה אישית תסבירי מה את צריכה בדיוק ותקבלי(אולי)

One Echoe

New member
חיפשתי גם את זה

ולא מצאתי... האמת אין כ"כ מה לתרגם...אבל שיהיה.

גם אני הייתי אמור לעשות עבודת גמר

על סיד בארט, אספתי כמויות של חומר, קראתי ספרים, אבל בסוף אני לא עושה כי אני עושה רסיטל ואין לי זמן...

למעלה