עבודת הגמר שלי על סיד בארט

עבודת הגמר שלי על סיד בארט

אני ישתף אותכם כי אני צריך התייעצות, אני מגיש את ההצעה בימים הקרובים ואני לא סגור על זה. -להראות שבארט יצר יצירה ייחודית ומשפיעה, שכשבזמן שכל היוצרים מנסים ליצור דברים אמריקאיים, הוא עושה מוזיקה שמושפעת מהנופים, האגדות והאווירה של התרבות הבריטיתולהראות את זה דרך ניתוח הטקסטים והמוזיקה. - היצירה של בארט כדיוקן עצמי של אמן במשבר, ניסיון להשתמש במוזיקה כביטוי למצוקה שלו, גם כן דרך נתוחים של שירים. ראשי פרקים: מבוא:- המוזיקה הבריטית בסוף שנות השישים. - ביוגרפיה אישית של סיד בארט. - פינק פלויד בזמן בארט ואחריו. - ניתוח הטקסטים. - ניתוח הלחנים, הביצועים והעיבודים (אווירה). - ניתוח מקיף של כמה שירים (נראה לי jugband blues ועוד שניים שאני יבחר (תעזרו לי...) - היצירה כראי לנסיגה הדרגתית (השוואה לעוד אומנים ומוזיקאים בהיסטוריה (נראה לי ואן גוך ואולי קורט קוביין)) - ההשפעות של סיד בארט. תביעו דיעה, תייעצו תוסיפו, תעירו ותאירו- בשביל זה אתם כאן!

edlessme

New member
קבל ח"ח...

אני אישית נרטעתי מהרעיון של לעשות עבודת גמר.... אבל אם אתה הולך לעשות... סחטיין... אגב.. לא הבנתי ממש את הנושא... כאילו... איפה זה נופל? ספרות? היסטוריה?

נשמע אחלה

אבל מה היקף העבודה? על כל אחד מהנושאים שהצעת אפשר לכתוב ספר שלם; אולי כדאי לצמצם את זה לנושא אחד? או "להראות שבארט יצר יצירה ייחודית ומשפיעה, שכשבזמן שכל היוצרים מנסים ליצור דברים אמריקאיים, הוא עושה מוזיקה שמושפעת מהנופים, האגדות והאווירה של התרבות הבריטית ולהראות את זה דרך ניתוח הטקסטים והמוזיקה" או: "היצירה של בארט כדיוקן עצמי של אמן במשבר, ניסיון להשתמש במוזיקה כביטוי למצוקה שלו, גם כן דרך נתוחים של שירים." נסה לראות מה ראשי הפרקים שלך לכל אחד מהנושאים האלו בנפרד, אלו דוגמאות תביא וכו', ואם זה לא יותר מהיקף העבודה שהוקצב לך. הולך?

נימרודל

New member
היי...

אני מסוקרנת לראות את העבודה הזאת... זה באמת נשמע מעניין ביותר... אני אישית לא יודעת כמעט כלום עליו כי עוד לא שמעתי דיסק שלהם שהוא השתתף בעשייתו אז זה מעניין אותי אפילו יותר...

אני מגיש את ההצעה מחר

איזה פחד!!!
זה עבודה של 4 יחידות וזה פוווווווווול עבודה אבל זה ממש מעניין אותי, כשאני יגמור את העבודה (שזה עוד בערך 10 חודשים...) אני יביא לראות למי שממש ירצה

ועוד משהו- כל מי שנמצא פה בפורום

ולא שמע עדיין את the piper at the gates of dawn שילך מחר על הבוקר לחנות הדיסקים הכי קרובה, יקנה את הדיסק, יבוא הביתה, ישים במערכת שלו בווליום גבוה, ידליק נר ויסגור את האור ולפני זה גם ינתק את הטלפון וינעל את הדלת שלא יפריעו לו ויחזור לפה ויספר על החוויה של היצירה הענקית הזאת!

בהצלחה עם העבודה!

ודווח לנו מה החלטת להציג - וכמובן, נשמח אם תפרסם כאן את העבודה המוגמרת.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif

שמע לי רעיון טוב, אבל פוווול עבודה. לפני חודשיים עשיתי באנגלית ביוגרפיה עליו. היינו צריכים לכתוב "רק" עמוד אחד, ולא האמנתי, אבל ככה זה היה, והייתי צריכה להוציא הרבה פרטים חשובים ולתמצת פסקאות שלמות למשפט, רק כדי שהמורה לא תחשוב שעשיתי העתק+הדבק. בסופו של דבר קיבלתי 100
אם הנושא מעניין אותך, לך על זה, כי זאת עבודה רצינית, של הרבה זמן, ולא תרצה "להתקע" עם משהו שלא יעניין אותך.

למעלה