עבודת הגשה

counting crows

New member
עבודת הגשה

יש כאן מישהו שהגיש עבודת גמר בפילוסופיה? מכיוון שהמורה שלי לא השכיל לעזור לתלמידים כל כך עם העבודות שלהם, ואין לי מושג איך עבודה אמורה להראות, אני שאמח לעזרה ממישהו, אם תרצו לעזור לי כמובן.. אז.... ממה מתחילים?! איך מחלקים את הפרקים? באיזה חלק מכניסים את דעותיהם של הפילוסופים? אני אמורה להגיע למסקנה בסוף, או שמספיק לסקור את הנושא?! אני עושה על אתיקה צבאית ואמור להגיש בעוד מספר ימים(להגנתי ייאמר שהיתה לי עוד עבודה ענקית להגיש+מתכונת+בגרות עוד יומיים, והמורה שלי נזכר לפני שבועיים שצריך להתחיל ת'עבודות)) אבל כל נושא שנראה לכם פשוט יותר ואתם יודעים שיש עליו הרבה חומר, יתקבל בברכה.(ואין לי בעיה מוסרית עם העתקה, למקרה שיש לכם משהו להציע
) תודה תודה תודה!!

בארבאבא

New member
וואו.עבודת גמר?

לא עושים את זה בכלכלה ופסיכולוגיה רק? עשיתי לא מעט עבודות במחשבת,אבל לא בגודל עבודת גמר.

counting crows

New member
כן../images/Emo4.gif

אני לא יודעת איך זה עובד בכלכלה, אבל בפילוסופיה בעקרון זה לא אמור להיות מסובך, הבעיה היא שלא היה מי שינחה אותנו בעבודה הזאת (למורה שלי יש דרישות לא הגיוניות מצד אחד, ואדישות מוחלטת מצד שני..) את כל החומר אני מוציאה מהאנטרנט, וכבר התחלתי לסכם(אני בעמ' 8, הידד לי) אבל אני פשוט לא יודעת אם אני עובדת נכון.. בגלל זה אני ממש זקוקה לעזרה לחץ לחץ לחץ

Clueless Angel

New member
משוחחות במסרים.

ראוי לציין כי הנהלתא מגנה העתקה, והנושאים הנדונים בשרשור הזה הם אודות פרטים טכניים בכתיבה ו\או הבהרות רלוונטיות בפילוסופיה. תודה על ההבנה, ובהצלחה.

סיר חע

New member
אולי גם הם יכולים לעזור ../images/Emo3.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=321

למעלה