עבודת המשטרה במסע אופניים - בית איזי שפירא
עבודת המשטרה אתמול באירוע הייתה חובבנית בלשון המעטה
בעשר שנים האחרונות השתתפתי בעשרות אירועי רכיבה ומעולם לא נתקלתי ביחס משטרתי כזה:
עצירת הרוכבים כל מספר קילומטרים מראה על חוסר הבנה כיצד לנהל אירוע מסוג זה
שלא לדבר על מטח הצעקות שחטפנו בצומת נחשון כ 7 קילומטר מתחילת הרכיבה על ידי מנהל האירוע כולל האיומים המיותרים.
משטרת ישראל - התבלבלתם !!!! לא הייתם שם בשבילנו
הרסתם את האירוע
הגברים את הסיכוי לתאונות עקב צפיפות הרוכבים
הכנסתם אותנו לעומס חום מיותר
חבל מאוד שכך נראה האירוע ואני מקווה מאוד שעבודת המשטרה לא תשפיע על ההרשמה לרכיבת בית השאנטי , מכיון ששמעתי אתמול את השאלה בפלטון (העומד במקום) ״מה? גם ברכיבה של בית
השאנטי זה יהיה ככה...״
אני לא אומר שחסימת כבישים לאורך 75 קילומטר זו משימה פשוטה, היא לא. אבל נסיון של אירועים קודמים מלמד שאפשר לעשות זאת הרבה הרבה יותר טוב מאיך שהדברים התנהלו אתמול.
עבודת המשטרה אתמול באירוע הייתה חובבנית בלשון המעטה
בעשר שנים האחרונות השתתפתי בעשרות אירועי רכיבה ומעולם לא נתקלתי ביחס משטרתי כזה:
עצירת הרוכבים כל מספר קילומטרים מראה על חוסר הבנה כיצד לנהל אירוע מסוג זה
שלא לדבר על מטח הצעקות שחטפנו בצומת נחשון כ 7 קילומטר מתחילת הרכיבה על ידי מנהל האירוע כולל האיומים המיותרים.
משטרת ישראל - התבלבלתם !!!! לא הייתם שם בשבילנו
הרסתם את האירוע
הגברים את הסיכוי לתאונות עקב צפיפות הרוכבים
הכנסתם אותנו לעומס חום מיותר
חבל מאוד שכך נראה האירוע ואני מקווה מאוד שעבודת המשטרה לא תשפיע על ההרשמה לרכיבת בית השאנטי , מכיון ששמעתי אתמול את השאלה בפלטון (העומד במקום) ״מה? גם ברכיבה של בית
השאנטי זה יהיה ככה...״
אני לא אומר שחסימת כבישים לאורך 75 קילומטר זו משימה פשוטה, היא לא. אבל נסיון של אירועים קודמים מלמד שאפשר לעשות זאת הרבה הרבה יותר טוב מאיך שהדברים התנהלו אתמול.