עבודת חקר בסוציולוגיה -זקוקה לעזרה!

Dussi

New member
עבודת חקר בסוציולוגיה -זקוקה לעזרה!

שלום רב שמי הוא הדס. אני תלמידה בכתה י"ב, והשנה אני עורכת מחקר בתחום מדעי החברה. זה יעזור לי מאוד אם תוכלו לענות על השאלון! דרך ההשבה על השאלון: רשמו את מס' השאלה ואת התשובה. השאלון הינו אנונימי ולכן ברצוני לבקש שתשובותיך יהיו כנות ככל האפשר (ולא ע"פ מה שאתה מניח שמצופה ממך) על מנת שממצעי השאלונים ישקפו את המציאות באופן המדויק ביותר. שוב תודה רבה, ושיהיה לך שאלון מהנה! 1. ציין את גילך: . 2. האם אתה בעל לקות שמיעה? כן. לא. אם תשובתך היא כן, אנא ענה על השאלות 3-13. אם תשובתך היא לא, אנא ענה על השאלות 4-13. 3. מהי מידת לקות השמיעה שלך? (1- נמוכה מאוד, 6- גבוהה מאוד). 1 2 3 4 5 6 4. השלם את המשפט הבא: "כשאני מבקש מההורים שלי לנסוע לסרט עם חברים, והם לא מסכימים אני..." א. אני לא צריך לבקש מההורים שלי רשות, הם מעניקים לי חופש לעשות כרצוני ובוטחים בהחלטותיי. ב. אנסה לשכנע אותם עד שיסכימו, ואם לא אז אלך בכל זאת. ג. אנסה לשכנע אותם, ואם בכל זאת לא יסכימו, אבין ואוותר. ד. לא אתווכח ואשאר בבית. 5. האם אתה מבקש רשות מהוריך לפני שאתה יוצא לבלות עם חברים? א. אף פעם לא. ב. לעיתים רחוקות. ג. לעיתים קרובות. ד. תמיד. 6. האם הוריך מעורבים ב"פרטים קטנים" בחייך? (כגון: איך להתלבש, עם איזה חברים להסתובב ועוד). א. לא. ב. בד"כ לא. ג. בד"כ כן. ד. כן, מאוד. 7. באיזו מידה אתה חש כי הוריך מתערבים בענייניך והחלטותייך ללא בקשתך והסכמתך? א. כלל לא. ב. לעיתים רחוקות. ג. לעיתים קרובות. ד. בכל הזדמנות. 8. האם הוריך סומכים על החלטותיך בנושאים שונים? א. תמיד. ב. לעיתים קרובות. ג. לעיתים רחוקות. ד. אף פעם לא. התשובות לשאלות 9-12 מדורגות מ-1- תמיד, עד 4- אף פעם לא. 9. הורי מרשים לי להישאר לבד בבית: 1 2 3 4 10. הורי מרשים לי לחזור מאוחר הביתה: 1 2 3 4 11. הורי מרשים לי לשמור על הבית כשהם בחו"ל: 1 2 3 4 12. הורי מרשים לי לצאת עם חברים מחוץ לעיר: 1 2 3 4 13. אתה מרגיש שהוריך מעודדים אותך לעצמאות? א. תמיד. ב. לעיתים קרובות. ג. לעיתים רחוקות. ד. כלל לא.

Dussi

New member
יש שתי אפשרויות

או שתרשום את התשובות בפורום, או אם אתה מעדיף לשמור על אנונימיות אתה יכול לשלוח לאימייל שלי [email protected] תודה רבה! =]

ד"ר דוסיי

עבוד חוקר בסוציולוגיה ! תוכן: שלום רב שמי דון חרש סקוטי 1. ציין את גילך: חרש ! 2. האם אתה בעל לקות שמיעה? נביא חרש כן.! אם תשובתך היא כן כן מהי מידת לקות השמיעה של ? חרש !. השלם את המשפט הבא: "כשאני מבקש מההורים חרשים שלי לנסוע לסרט עם חרשים, והם מסכימים אני..." א. אני לא צריך לבקש מההורים חרשים שלי רשות, הם חרשים מעניקים לי חופש לעשות כרצוני רק עם חרשים ובוטחים בהחלטותיי. ב. אנסה לשכנע אותם עד שיסכימו ללכת עם שומעים, ואם לא אז אלך בכל זאת עם חרשים. ג. אנסה לשכנע אותם, ואם בכל זאת לא יסכימו, אבין ואוותר את שומעים. ד. לא אתווכח ואשאר בבית משפחה חרשים. 5. האם אתה מבקש רשות מהוריך חרשים לפני שאתה יוצא לבלות עם חרשים? א. אף פעם לא אין לא יש אולי כן מרשים. 6. האם הוריך חרשים מעורבים ב"פרטים קטנים" בחייך? (כגון: איך לסמן שפת סמנים, עם איזה שומעים להסתובב ועוד). א. לא. ב. בד"כ לא בקול. ג. בד"כ כן רק אם יש שפת סמנים. ד. כן, מאוד מתערבים לקידום שפת סמנים בחיי. 7. באיזו מידה אתה חש כי הוריך חרשים מתערבים בענייניך והחלטותייך ללא בקשתך והסכמתך להיות חרש? א. כלל לא בעניינים. ב. לעיתים רחוקות מחשש תקיפה שומעים. ג. לעיתים קרובות לשיפור שפת סמנים ד. בכל הזדמנות.מסכמים בידים 8.האם הוריך חרשים סומכים על החלטותיך בנושאים שונים? א. תמיד סומכים שיש שפת סמנים. ב. לעיתים קרובות החלטות משתנות לפ סמנים גוף אומר. ג. לעיתים רחוקות נושאים שמיעה. ד. אף פעם לא תמכו בקול. 9. הורי חרשים מרשים לי להישאר לבד בבית: עצמאי הורי חרשים מרשים לי לחזור מאוחר הביתה: בחיוך הורי חרשים מרשים לי לשמור על הבית כשהם בחו"ל עם מצלמות וידאו נסתרות שירגישו בבית הורי חרשים מרשים לי לצאת עם חרשים מחוץ לאי דממה אתה מרגיש שהוריך שומעים מעודדים אותך לעצמאות? א. תמיד כלל לא שומע

למעלה