עבודת יד שמאלית

EyeSeeYou

New member
עבודת יד שמאלית

שימו לב שימו לב, נדמה לי שהשאלה הבאה היא לגברים בלבד, אבל מי יודע אולי עוד נופתע מתשובות נשיות. ערכתי את הדיון הזה עם מספר גברים והתוצאות מעניינות. בואו נגיד שאתם ימניים (ביד לא פוליטית) ואתם רגילים להביא ביד
עם יד ימין
. ואולם כאשר אתם נמצאים עם בן זוג סביר להניח ותמצאו עצמכם מביאים ביד גם לצד השני
נכון? יופי האם שמתם לב שכאשר אתם מביאים ביד לעצמכם, תעשו זאת רוב הזמן
עם אותה היד, סביר להניח שימין אם אתם ימניים. ואילו אם תעשו זאת ביד שמאל, תהנו פחות? יופי עכשיו חישבו היטב, כאשר אתם מביאים ביד לצד השני, האם אתם עושים את אותו שיקול הנאה של יד ימין ויד שמאל? (במיוחד אם בו זמנית אתם עושים זאת לעצמכם). מסקנה- לגבר יש יד אחת רגישה יותר לענייני האוננות הגבר יעשה בה שימוש כרוני על מנת לענג את עצמו הגבר יעדיף לענג את עצמו באותה היד על פני עינוג הפרטנר. מי אמר שגברים לא אגואיסטיים בסקס?

Yaniv-DC

New member
בוא נפתור לך את זה.

אני לא מביא לאחרים ביד. זה משעמם והוא בטח יכול להביא לעצמו ביד החזקה שלו לבד וכמו שכתבת - להנות יותר. אני גם לא רוצה שיביאו לי ביד, בתור אחד שהתחיל עם זה עוד לפני שנוזל הזרע התחיל לצאת משם - אני יודע לענג את עצמי מספיק טוב. אני מביא אותם לגמירה בדרכים רבות אחרות, משמימות פחות ומענגות יותר. בין השאר, עיין שנית בהודעת הלמה יש לי בעייה עם האות ש´.

EyeSeeYou

New member
מר תחכמוני

לא דיברתי על להביא ביד כדי לגמור, פשוט תמיד יש את משחקי הידיים האלה לפחות לכמה שניות/דקות...בוא לא נתמם. ועכשיו ענה מיד על השאלה ותפסיק להתבייש!

assafcohen1

New member
i agree

i haven´t met even one who new how to musterbate
to me like i do it to myself. yiu need the exact sensitivity... assaf

assafcohen1

New member
you are most welcome

it´s only 1100$ from tel aviv to minnesota, are you coming? you have a place to sleep if you want... assaf

EyeSeeYou

New member
קטן עלי

עם יניב כבר החלפתי טלפונים... זרוק גם אתה מספר ואני אבוא להזכיר לישראלים בחו"ל כמה טוב בארץ
ומי אמר שאני לא תורם לפטריוטיות ולמצב הרוח הלאומי!!

אחחח... חביבייי

אני עישית מתגרה יותר כאשר אני עושה לפרטנר שלי טוב
ובקשר לימין שמאל.. בדר"כ כלל אני גם נהנה מיד ימין על הבולבול שלי וגם נהנה מיד ימין על הבולבול שלו. על שלו אני שם את שלי. ועל שלי הוא שם את שלו. את היד כמובן
לאבי !

EyeSeeYou

New member
תראו תראו

הילדון עוקב אחרי ממש לכל מקום. טוב, חפיף. מאחר ואני מוניתי להיות ועדת הקבלה של הפורום הזה, אני שמח לארח אותך כאן מאחר ואתה אפילו עומד בתנאי הקבלה (מעל גיל 18). מה שכן כאורח חדש אתה חייב לשכב איתי, כדי שבהודעות הבאות שתכתוב כאן יהיה מי שיוכל להעיד על אמיתותן. אז פשוט תודיע לי מתי ואיפה ואני אגיע לשאת בנטל הנוראי הזה שהטילו עלי. אל דאגה כולם עוברים את זה, אפילו יני די סי השוהה כרגע בחו"ל ממתין לביקורי. ד"ש לזיוי, אני משוכנע שהוא ישמח לשמוע שזה רק אני שאתה שוכב איתו ולא סתם מישהו מהרחוב

.m

New member
סליחה שניה,

מה אתה חושב, שמינוי כזה מקבלים ככה סתם? קודם תעבור בהנהלה לבדיקת כישורים, אח"כ תמשיך לחברי הפורום
mai

EyeSeeYou

New member
הודעה חשובה!

מאחר והנהלת הפורום מינתה אותי לתפקיד ועדת הקבלה של הפורום ומאחר ובמסגרת תפקיד זה עלי לשאת בעול הקשה של בדיקת כישורי המין של חברי הפורום החדשים (הפורום חדש זה אומר כולם) וכן כפי שראיתם בהודעה הקודמת לזו, דרשה הנהלת הפורום שאתחיל בטופ של הטופ, אני נאלץ לדחות את שאר המפגשים שקבעתי עם החברים האחרים למועד מאוחר יותר, זאת על מנת שאוכל להתפנות ולהעניק את מירב תשומת הלב הבוחנת שלי לכישורי המין של המנהלים הנכבדים. עקב כך, תבוא הודעה מאוחרת יותר על המועדים החדשים בהם יבדקו כישוריהם המיניים של שאר חברי הפורום, עמכם הסליחה. לירוי ומאי, ייתכן ונוכל לזרז תהליכים אם אכן אצליח להגיע למפגש המשותף.

Liroy25

New member
תלמד להחזיר ../images/Emo56.gif

אחר כך נדבר על בדיקות ומפגשים.

למעלה