עבודת לילה בבית מלון

מצב
הנושא נעול.
עבודת לילה בבית מלון

עבודת לילה בבית מלון
קודם כול ברכות על הפורום החדש...
אני עובד מזה 4 שנית בבית מלון, מפעם לפעם אני עובד משמרות ערב (מ1500 עד 2400)...לאחרונה שונו שעות המשמרת והם עומדים על (1500 עד 0100) . אין לי בעיה עם תוספת השעה, משלמים לי על כול השעות...השאלה אם מגיע לי על השעה הזו תשלום שונה כי היא "שעת לילה" האים יש מושג כזה ? יש תשלום שונה על שעות יום ושעות לילה ? תודה מראש...

איילאיל

New member
לפי חוק שעות עבודה ומנוחה

עבודת לילה בבית מלון
אני עובד מזה 4 שנית בבית מלון, מפעם לפעם אני עובד משמרות ערב (מ1500 עד 2400)...לאחרונה שונו שעות המשמרת והם עומדים על (1500 עד 0100) . אין לי בעיה עם תוספת השעה, משלמים לי על כול השעות...השאלה אם מגיע לי על השעה הזו תשלום שונה כי היא "שעת לילה" האים יש מושג כזה ? יש תשלום שונה על שעות יום ושעות לילה ? תודה מראש...
לפי חוק שעות עבודה ומנוחה
עבודת לילה מוגדרת כעבודה שלפחות שעתיים ממנה הן בין 22:00 ל- 6:00 למחרת. עד כמה שראיתי בחוק, אין תוספת תשלום מיוחדת לפי החוק לעבודת לילה. עבודת לילה מוגבלת לשבע שעות, כאשר השעות שמעבר הן שעות נוספות. אלא שלדעתי אין לך מה לחפש בחוק. למיטב זכרוני חל, עקרונית, על עובדי המלונות הסכם קיבוצי, צריך לבדוק מה נקבע שם ועל מי ההסכם חל. הייתי מברר את הנושא עם הועד. אייל

איילאיל

New member
קישור לחיפוש הסכמים קיבוציים

עבודת לילה בבית מלון
קישור לחיפוש הסכמים קיבוציים

רק להוסיף משהו קטן וקישור

עבודת לילה בבית מלון
רק להוסיף משהו קטן וקישור
שבמפעל שעובדים בו במשמרות, לא יועבד בו עובד בעבודת לילה יותר משבוע אחד בתוך שלושה שבועות. כמו כן מצרפת לך קישור לחוק שעות עבודה ומנוחה. אני לא מכירה את ההסכם הקיבוצי שבענף המלונאות, לכן קשה לי להתייחס באופן פרטני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה