עבודת מידול שניה שלי! - תמונות!

nickname4

New member
עבודת מידול שניה שלי! - תמונות!

היי כולם, עשיתי פומפה לשירותים הפעם! ב3DS MAX 7... תמונות בתגובה הבאה שלי בבקשה תרשמו עצות לשיפור (שמתי לב שהמקל למעלה משהוא התחרבש איתו בSCALE)

MedArt

New member
נחמד..אבל SCALE היא לא הדרך

את המקל הייתי ממדל מ-line + fillet ואז נותן לו נפח בהצלחה..

nickname4

New member
אני התכוונתי...

לקצה של המקל - הוא צריך להיות מעוגל יותר... אז זה קצת התפקשש לי (לחצתי על משהו אחר בטעות) המקל זה CYLINDER...

med art צודק מבחינת התהליך שבו

אמורים למדל כזה סוג של מקל, הוא גם מדבר על הדרך שבה אתה אמור לקבל קצה מעוגל. אבל, אם עוד לא התעסקת עם האופציות של ה line ואתה מחפש דרך פשוטה יותר אז תמדל עם קפסולה. מעבר לזה, נראה כאילו אתה מרנדר מה- user התצוגה נראית קצת איזומטרית. תשתדל לרנדר מה-prespective.

nickname4

New member
אתה מדבר סינית מסורתית בשבילי...

אני מתחיל טוטאלי! הפומפה הזאתי נעשתה ע"י צפיה במדריך... זה נעשה בשיטה שנקראה LATHE או משהו כזה, ואני ניסיתי לעשות את אותו הדבר עם הLATHE סירטטתי את אותו הדבר ואז עשיתי את הLATHE ויצאה לי צורה אחרת לגמרי! ודרך אגב: מה זה PIVOT? המדריך עשה את זה ולא ממש הבנתי מה זה עושה... (המדריך היה בוידיאו)

טוב דבר ראשון יש help מעולה לתוכנה

ובתוכו טוטוריאלים שממצים את הבסיס פלוס, שווה לקרוא אותם. capsule היא אחת מהצורות הגיאומטריות שמאפשרת לך לעשות קצוות עגולים. line הוא כלי הקו שבו השתמשת ליצור את קו המתאר של הפומפה. יש שם עוד פרמטרים, אם אתה לא מבין אותם תוך כדי משחק, תפנה ל help ההסברים שם הם משהו משהו. pivot היא נקודת ההתיחסות של כלי הטרנספורמציה כלפי העצם שבחרת. הוא קובע את מיקום מערכת הצירים של האוביקט עצמו. אני מניח שמדריך הוידאו שלך רצה לסובב את הlath מסביב לנקודה מסוימת בלי להשתמש אחרי זה בלחיצה על מינימום או מקסימום. user ו prespective זה באמת בסיס.

nickname4

New member
אני יודע מה זה פרספקטיב

(זה הנקודת ראייה) ובHELP,ללחוץ על TUTORIALS? ועוד שאלה! מה זה: polygon (אני בערך יודע מה זה פוליגון אבל תסבירו לי את זה גם בבקשה) vertex patch nurb mesh ועוד שאלה,בכללי,איך עבודת המידול שלי? (לדעתי היא יצאה בסדר,אבל זה לא חוכמה גדולה לתת מחמאות לעצמך)

nickname4

New member
ועוד משהו...

וגם מה זה STANDARTED PRIMITIVES? ולמה קוראים להם ככה? תודה!

ישנו מילון מונחים למעלה, רובם

נמצאים שם. וכן בדיוק ללחוץ שם ולהתחיל מהתחלה, זה יסביר לך את כל הדברים הבסיסיים. העבודה בגדול בסדר גמור, רק שזאת העבודה היחידה שלך שראיתי וגם היא מורכבת מדברים מאוד פשוטים ככה שעוד אין בשר ממשי לביקורת.

nickname4

New member
אממ הTUTORIAL

שלי לא עובד...מישהו יודע למה? אני לוחץ על זה וזה לא נפתח... (ויש לי גירסא לא חוקית,כמובן שמתחיל כמוני לא יקנה את התוכנה)

orekone

New member
אני חושב

שאתה צריך להשיג את הטוטוריאלס שהם באים בנפרד מהתוכנה (ככה זה לפחות במקורי) ופשוט לשים את התיקיה של הטוטוריאלס בתיקיה של המקס

מיכאל ג

New member
שיהיה בהצלחה!

בחרת בדרך הנכונה ללמוד תלת מימד, אובייקטים כאלו קצת "משעממים" אבל זו הדרך הכי טובה ללמוד את הבסיס.

MedArt

New member
שאל אותי פעם מישהו...

כמה עולה הדמיה? אז שאלתי אותו כמה עולה מכונית... לפי השאלות שאתה שואל אני ממש ובחום ממליץ לרוץ לחנות ספרים, ויש גם את גוגל. אני הייתי באותה הנקודה שאתה היום, אני יודע איך זה. אני אשמח לתת לך טיפים ולעזור לך אבל זה יהיה ברגע שתרגיש שאתה מבין את השפה. אחרת מה הטעם..? Med

nickname4

New member
sorry...

פשוט חומר באנגלית נראה לי כמו סינית! (ואני יודע אנגלית טוב!) וגם אינטרנט...אממ זה לא הסבר מלא...והסבר מאנשי פורום הוא פי 100 יותר טוב משל אתר אינטרנט שה' יודע מתי בפעם האחרונה עידכנו אותו...

למעלה