עבודת מלצרות

PRETY GIRL

New member
עבודת מלצרות

שלום, אני רוצה לעבוד במלצרות אבל אני לא יודעת איפה כדאי- איפה עושים הכי הרבה טיפים(לא משנה כמה העבודה קשה...). בהתחלה חשבתי על נאפיס אבל אני רואה את קהל הלקוחות שם-הרבה נוער וילדים.... מה דעתכם? לאיזה מסעדה ללכת? עדיף באזור מערב, ובמקום שלא דורשים ניסיון כי אין לי....

cobainos

New member
מממ...

בנאפיס עושים טונות של כסף מטיפים,שתדעי לך,גם אם זה הרבה נוער וילדים. הצרה היא שזה משמרות מאד מאד ארוכות(נדמה לי 12-13 שעות)

PRETY GIRL

New member
לא איכפת לי שאלו משמרות ארוכות

אבל..... זה נכון שמקבלים שם שכר בסיס משהו כמו 12 שקל ושאר המשכורת היא מהטיפים? כמה יוצא בערך כל הסכום לחודש? שכר מינימום בערך? השאלה שלי אם זה משתלם מבחינה כספית לטחון שם שעות כי לא איכפת לי לעבוד קשה, אני לא מפונקת...

Shark Alarm

New member
שכר בסיס זה לא 12 ש"ח ../images/Emo26.gif

אפילו לא לנוער..
אם זה מה שמשלמים, זה לא חוקי..

PRETY GIRL

New member
וודאי שזה לא חוקי

אבל ברוב המסעדות שאני מכירה זה הולך ככה. בגגל שהמעבידים גילו שהעובדים מקבלים סכומי טיפים כל כך גבוהים, הם קיצצו להם בשכר...

cobainos

New member
לא יודע מה עם השכר בסיס

אבל שמעתי על מלצרים שסגרו שם חמש ספרות בחודש ותעשי את החשבון לבד.הכי טוב ללכת לשם לברר.

B l a c k tears

New member
טעות,לדעתי.

אם היא אומרת שיש לה ניסיון ולוקחים אותה לעבוד ומגלים שהיא פשוט גרועה ובחיים לא עבדה במלצרות,זה יותר גרוע מלהגיד שאין לה ואו שילמדו או שלא יקחו..

99,9%

שאם אין לה נסיון לא יקחו אותה. לעומת זאת, עד שיפטרו אותה היא תרוויח כמה שעות עבודה, או דקות... וזה גם ניסיון.

את יכולה לעבוד באולמות אירועים

לאיזה חודש, בשביל לקבל את הניסיון (וזה בדרך-כלל הרבה יותר קריעת תחת ממסעדות כי מרימים מגשים הרבה יותר כבדים..) יש גם טיפים שנעים בדרך-כלל בין 20-100 ש"ח לערב.. למרות שיש מצבים שבנות עשו בערב אחד 230 שקל מטיפים.. עדיף שתתחילי ככה, ואחריי זה תבואי לנאפיס או למסעדה אחרת- כשתרגישי שאת יודעת את העבודה.

למעלה