עבודת נמלים? רצח בשידור חי, עזרו לי

lidar31

New member
עבודת נמלים? רצח בשידור חי, עזרו לי

שלושת ילדיי הקטנים ראו להנאתם את הסרט בערוץ 2 "עבודת נמלים. אני משתדלת בכל מאודי להרחיק אותם מטלוויזיה המדברת על פיגועים, הרוגים לדעתי זה רק מוסיף להם חרדה. והנה, אשר יגורתי מפניו: באמצע הסרט הופסקו השידורים כדי להעביר בשידור חי את האסון הנורא, ואני נותרתי עם ההלם ועם השאלות הנוראיות של ילדיי הקטנים שרצו לראות את המשך הסרט, כשאני מנסה להפחית מעוצמת החרדה המציפה אותם והפחד שלי שהנה שוב יהיו להם סיוטים בלילה וחרדות שמישהו יבוא לפוצץ אותנו בשכונה. מה עושים?

אין הרבה בררות...

אנו חיים במדינה במצב דינמי והזוי לחלוטין, אין לי הרבה מה להציע מלבד האמת הפשוטה והכואבת, לא צריך להפליג בהסברים על חלקי גופות וכאלה אבל אם תסבירי להם את העניין בהכללה ובעדינות אולי לא תכנסי בכל פעם למחשבות שכאלה. אין לנו ברירה בעצם מלבד האמת, אנחנו יכולים לעטוף אותם בתמימות אך לעיתים האמת חזקה יותר מאיתנו. הילדה שלי עדיין קטנה אך בלא כל צל של ספק אני לא אמנע ממנה בשקרים את האמת, ילדים הם חכמים, ומרגישים שמשהו קרה, אם תסתירי העניין בעיני רוחם רק יגדל והחרדות רק יגובשו יותר ויותר, הם רואים וחיים את זה ביום יום ולכן הכי טוב זה לשתף אותם בדרך העדינה ביותר באמת.

S h a y 9 9 9

New member
עוברים לשוויץ

במדינת ישראל אין ברירה אלא להחשף לאלימות. לא משנה כמה את אמא טובה ומגוננת המציאות לא מאפשרת להמנע

סמסרה1

New member
ובשוויץ הם יראו וישמעו על ...

היי בן, עוברים עם הילדים לשוויץ, ושם הם יראו וישמעו בערוצי התקשדורת על המתאבדים הרבים שיש שם. הרי שוויץ היא אחת מהמדינות שאחוז המתאבדים הוא בין הגבוהים ביותר...

cobainos

New member
כי משעמם שם...

אבל שם המתאבדים לא לוקחים איתם אחרים.

למעלה