'עבודת סיכום'

e m u n a

New member
'עבודת סיכום'

זוכרות את השמיכה שתפרתי לתינוקת אלה? ההיא עם הילדה והברווזונים? אז היא גדלה קצת ועכשיו נולד לה אח קטן תינוק- אלון ובהשראתכן הכנתי לשניהם מתנה. הכי אני מבסוטית מהפרחים שלמדתי לעשות בסדנת הפרחים הוירטואלית של אירית הכשרונית (תודה לך אירית על הכל). זו היתה התנסות ראשונה שלי עם מחט הליבוד, שהסתבר לי שהיא מקל קסמים בכלל...וזה היה תענוג גדול. האמת היא שיותר מתאים היה שהפיות ירחפו להן בחלק העליון (השמיימי) של המובייל וילדי הספלולים הקטנים 'יגורו' בחלק התחתון (הארצי), אבל ככה יצא, אז לא התווכחתי , וזרמתי ~~~~ ~~ ~~

smady a

New member
אמונה את גדולה.יופי של מובייל הכנת

הפיות והבובות מקסימות.

emuna...

המובייל מקסים. מזכיר לי נשכחות. מכירה את הספרים של Elza Beskow? בעיקר את Woody, Hazel and little Pip? בעבר הרחוק הייתי שואבת השראה מספריה הנפלאים. כל כך מתאימים לדמויות צמר. וסתם רעיון שכדאי לחשוב עליו כאשר רוצים לתלות דמויות אדמה במובייל כדאי לסדר אותם על איזה קליפה של גזע עץ כמו אקליפטוס למשל ואותה לתלות במובייל. זה נותן ליצורי האדמה את האדמה שהם זקוקים לה. בכל אופן ובלי קשר כל עבודותייך נפלאות. אוהבת.

שניבה1

New member
סדנת ליבוד../images/Emo141.gif

היי אירית, אשמח לדעת פרטים על הסדנא לליבוד במים משום מה אני לא תמיד מצליחה להגיב אז מקווה שהפעם זה יצליח בכל אופן התיקים מאוד מצאו חן בעיני ואשמח לדעת להכין לי אחד...

../images/Emo189.gifאמונה יופי של מובייל מאד

לטעמי התוספת של הבובות הקטנות מדליק ביותר אם אפשר לקבל עליהן קצת פרטים או הסברים אודה לך מאד

יפייפה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

והמון מזל טוב להולדת אלון (שם יפייפה..... יש לי חולשה לשם הזה
)

עלמה7

New member
בובות הספלולים נפלאות!

טוב, גם הפיות, כמובן, מי כמוני יודעת
, אבל בובות הספלולים הן רעיון מצויין. האם עשית אותן לפי ההסבר של אורית דותן ב"הוביתון" האחרון?

e m u n a

New member
תודה על המשוב והברכות ../images/Emo142.gif

כן אירית אני מכירה קצת את הספרים הקסומים האלה. פעם היה לי חלום לתרגם ולהוציא אותם לאור בעברית. הזכרת לי אותו עכשיו. מגיע לצברים הקטנטנים שלנו משהו מהאיכות הארופאית הזו....
תודה על הטיפ עם קליפת העץ. הבוקר החלטתי להוריד את הספלולים מה'שמיים'. גם לתלות אותם עם אדמה במובייל לא הסתדר לי אז העדפתי להשאיר את המובייל פייתי וזהו. ועשיתי כבר עוד שניים. (נכנסתי לאווירה
) עלמה, רק כאן לאחרונה נודע לי על קיומו של הוביתון, כתבתי להם והבנתי שבכל סטימצקי אוכל להשיגו, אז איך שישקטו קצת רוחות המלחמה פה אצא לי העירה לפגוש אותו...
נשמע עיתון כייפי! ליאור, את הראש הכנתי כמו ראש קטן לבובה (מכירה איך עושים?) הדבקתי כובע ספלול של בלוט מעץ אלון שאספתי בחורף, וחיברתי לגוף העשוי מעיגול שגזרתי מבד ומלבֶד, וכיווצתי בשוליים. הפעם בשביל הניחוח מילאתי בפרחי לוונדר אבל בדר"כ אני ממלאה בעדשים וזה נותן להם כובד ונוכחות ראויה ל'אנשי אדמה'. כדי לתלות אותם קדחתי חור פיצפון בספלול והשחלתי את החוט, אבל אני באמת מרגישה שזה לא לעניין. הורדתי אותם ועכשיו הם מרגישים הרבה יותר בבית

e m u n a

New member
ואווירה הולמת יותר לספלול.

הרבה יותר מתאים לחורף, נכון?? לא יודעת מה קפץ עלי בקיץ הזה... אבל אם אתן אומרות שגם אורית הביאה אותן להוביתון החודש, אז סימן שאולי בכל זאת יש משהו חורפי באויר. הבוקר באמת היה פה מעונן וקודר.

אני מאוד אוהבת את הספלולים המתוקים

האלה. וברשותך, גם אנסה להכין בבית (רק צריך לחכות לחורף - לבלוטים של האלון).

למעלה