עבודת סמינריון בנושא מחלת האלצהיימר

אירילה

New member
עבודת סמינריון בנושא מחלת האלצהיימר

אני מצרף לכם בזאת עבודת סמינריון בנושא מחלת האלצהיימר כפי שנכתבה ע"י בת לחולה אלצהיימר מקבוצת התמיכה בראשל"צ. כמובן שפרסום העבודה הוא בהיתר המשפחה ,אנא העבירו זאת לכל מי שאתם מכירים. תודה גרשון

תודה לבחורה ולך גרשון

בוקר טוב, עברתי ברפרוף על העבודה והתרשמתי מאד. ראיתי שמדובר גם כן בחולה בגיל צעיר ומשפחה מסורתית. אשמח מאד אם הבחורה תוכל קצת לתת תמיכה לבתי שגם מתמודדת עם אבא חולה בבית או שתכנס לקומונה שנפתחה בתפוז "ההורה שאננו...". כל הכבוד לבחורה על העבודה , אני אקרא אותה בעיון ואני בטוחה שפרסומה תסייע להרבה ילדים של חולים אחרים. יישר כח ושבוע טוב, טובה

hregev

New member
עבודת סמינריון

קראתי והתרשמתי, עבודה טובה וממצה ואפשר ללמודש ממנה המון על מה שכבר עברנו ומה שעוד מחכה לנו. תודה רבה, כמעט הזדהיתי עם הכתוב . חני

../images/Emo140.gifתודה מר גרשון עבודה טובה מאוד

שמרתי במחשב וכעת אני שולחת לילדי שיקראו

yudika

New member
עבודה נחמדה אפשר לקבל יותר פרטים על הכותבת

אפילו למסר שלי. הגריאטר שלנו שהראתי לו את העבודה הראה ענין רב בעבודה מקריאה שיטחית כאן במשרדי אבל שאל מי ובאיזה מסגרת זה נכתב. יכול להיות שצריך להפיץ את העבודה הזו הלאה לעזרת משפחות שלא יודעות למה לצפות. כמובל לא לפני שכותבת הסמינריון תסכים.

ronnyw

New member
קראתי בעיון את העבודה.

אני תמהה בת כמה הכותבת, כי חשים בין המילים את גילה הצעיר ואת המעורבות האישית החזקה שלה. היא כנראה בחורה מאוד רגישה ואיכפתית, ומעניין לראות בעבודה שלה את השילוב של הפאן האקדמי המנוכר עם המעורבות החוויתית האישית שלה. אני מוצאת את העבודה כממצה, מקיפה ונכונה מאוד. הסכמתי עם כל שורה ושורה (למעט נושאי הדת והקבלה - אני מעולם אחר). בנושא אחד הייתי אולי מרחיבה (זו חס וחלילה לא ביקורת !!! זו הערה שמטרתה להעשיר ולהואיל !!!): בפרק של התמודדות המשפחה עלה נושא ההומור, אבל במידה מועטה. אני חושבת שהמחלה הספציפית הזו מייצרת הרבה מצבים מצחיקים - אולי יותר מכל מחלה אחרת. כל הסובבים נורא נבוכים אם הם מוצאים את עצמם מגחכים על חשבון או יחד עם החולה. אני חושבת שכדאי לדעת לנצל את ההומור ואת המצבים הקומיים כדי להקל, כדי ליצור אתנחתות במתח ובקושי (אגב, לצחוק "עם החולים", ולא "על החולים") וכדי לזרום הלאה ביתר קלות. אגב, גם לחולים יש חוש הומור לפעמים (אימא שלי מתבדחת על חשבון עצמה ועל כל העולם עד היום, במגבלותיה. לאבא שלי לא נותרה טיפת הומור...)

zs1957

New member
תודה גרשון על פרסום עובדת הסמינריון

פרסום העבודה יסייע לילדים של חולים במחלה.הכותבת למדה על המחלה דרך העבודה שכתבה ,מלבד המקרה הפרטי הכואב של אביה. ההתבטאות בכתיבה העניקה לכותבת כוח עילאי להבין את הסיבות למחלה ולהמשיך להתמודד. יישר כוח לכותבת!!!!! זהבה שחם

למעלה