עבודת צעירים באוסטרליה - גישוש ראשוני :)

עבודת צעירים באוסטרליה - גישוש ראשוני :)

שבוע טוב!
לפני שעות ספורות נפלה אצלי ההחלטה לטוס לעבוד באוסטרליה בקיץ הקרוב, ואני מסתער על כל פיסת אינפורמציה בתחום. התכנון הוא להוציא ויזה ביולי הקרוב, ולטוס מיד אחר כך. על כן, שתי שאלות כלליות:

1. מהי הדרך המומלצת למציאת עבודה בחוות חקלאיות (קטיף \ בעלי חיים) באזור מלבורן? האם יש מקום שמרכז הצעות עבודה בתחום, או שעיקר המידע עובר מפה לאוזן?

2. עבודה בתחומים אחרים, ממלצרות ועד אירוח בהוסטלים - יש דרך לדעת על משרות שמתפנות כבר מהארץ, או שאפשר וכדאי להגיע לאוסטרליה ולהתערבב שם? שווה לקחת את הסיכון?

אשמח לכל קצה חוט

רוב תודות!
אבישי.

שתי שאלות עוד יותר כלליות:

- אתה יודע איזו ויזה תוציא ושאכן תצליח להוציא אותה ושהיא תאפשר לך לעבוד?
- רק לוודא: אתה מודע לכך שבקיץ הקרוב יהיה באוסטרליה חורף, נכון?

אהלן

- אני מתכנן להוציא ויזה 462, לעבודה וחופשה. כמובן, אין לי ודאות שאצליח להוציא אותה.
- אכן מודע :) הבנתי שיש ענפי חקלאות שאפשר להשתלב בהם גם בחורף, ובכל מקרה לכן התעניינתי גם בעבודה בתחומים אחרים.
&nbsp
תודה!

אני מאמין שזה תלוי איפה באוסטרליה אתה תימצא

ושיהיו איזורים שבהם יהיה יותר מידע מפה לאוזן. אני
חיפוש מידע בגוגל ייתן לך כמה וכמה אתרים שבהם יש משרות מהסוג שאתה מחפש:
https://www.google.com.au/search?nu...1c.1.64.serp..3.3.1811...33i160k1.-e9_Xudm2yg
אני חי במלבורן אבל לא הכי מתמצא בעבודות זמניות כאלה. תנסה לחפש מרחוק, אבל נראה לי ששווה גם להגיע ולרחרח מקרוב. בכל מקרה, אם הכוונה שלך היא להגיע לאוסטרליה כדי להרוויח הון, מוטב להנמיך ציפיות. זו תהיה חוויה מעניינת ובשאיפה גם נחמדה, אבל לא מי יודע מה משתלמת כלכלית

למעלה