עבודת שיווק בנושא גופי תאורה

link3

New member
עבודת שיווק בנושא גופי תאורה

שלום לקהילת הפורום הנני אמור להגיש עבודה בנושא גופי תאורה לפלורוסנטים, נושא שבסופו מתחבר עם איכות סביבה. אני זקוק לנתונים אשמח אם מישהו יעזור לי, להלן השאלות : כמה יבואנים רשומים כיום בארץ למוצרי תאורה ?,ואם קיים קישור לרשימה כזו? כמה יצרני גופי תאורה קיימים בארץ?, האם קיים מפעל כזה גם בשטחים? כמה יצרני נורות פלורוסנט קיימים בארץ?, האם קיים מפעל כזה גם בשטחים? מהם נורות פלורוסנט הפופולאריות ביותר בארץ? איזה וואט? מהם שיטות התמכור של חשמל בישראל ? מדוע באירופה קיים ביקוש אדיר לנורות T5 ובישראל טרם החל המוצר להימכר? אשמח לקבל תגובות או מאמרים ועבודות שמישהו הכין בעבר . תודה מראש [email protected]

נורות T5

חבר יקר , בהקשר לנורות T5 ,לידיעתך אני הרכבתי לאחרונה במסגרת פרוייקט , מס' לא קטן של גופי תאורה מסוג זה ,יחודם הוא העיצוב הדק והעדין מול שטף תאורה גדול! .גופים אלו מיועדים בעיקר לחדרי עבודה ,חדרי ארונות גדולים ,פינות איפור וחדרי קריאה.

wil

New member
נורות T5 - למה המחיר השערורייתי?

ראיתי גופי תאורה יפים מאוד ב"מחסני תאורה" (או אחד המתחרים, לא זוכר
) - אבל המחיר בהשוואה לפלורסנטים רגילים היה גבוה מאוד - יש לזה איזושהיא סיבה הגיונית?

T5

לידיעתך , נורות T5 הן חלק בלתי נפרד מהיופי של גוף התאורה ובנוסף עוצמת ההארה וטיב ההארה גדול פי כמה מכל נורת פלורסנט עם אותו ההספק!

מאגר

New member
בואו נעשה סדר בבלגן נורות T5

נורות T5 שייכות לסידרת הנורות SL PL 2D וה-NSP זו שטרם היגיע לארץ אבל משוווק כבר באירופה ובארה"ב כל נורות האלה הן פיתוח של נורת בעלות מערובת גז לא גז הניאון שאני מכירים אמנם עובדות חלקן באותו עיקרון אך רמת ההארה שלהן עם עד היום ידענו בפלורסט שכמות ההארה לW פלורסנט שווה לכ- 4W ליבון הרי שסידרת המנורות האלה שווה 1W לכ- 7W ליבון שלא לדבר על כך שכמות החום היא חצי מפלורסנט זו התורה על קצה המזלג. בארץ עדין לא ערוכים לקלוט את התכנולוגיה של תאורת ה-T5 מאחר וזה צורך שינוי בקונצפט הארכיטקטוני וכן הטכני של החשמלאים חג אורים שמח

T5 ודיי

חבר יקר , אני לא יודע מהיכן לך המידע או החוסר מידע לגבי אם יש או אין בארץ גופים מסוג זה...אך לידיעתך ברשת "מיטאור" יש גם יש אני הרכבתי מס' גופים כאלה. יום נעים.

מאגר

New member
אדון שטרן היקר

צר לי שהציון שלך בהבנת הניקרא הוא כה נמוך מגופים שאמרתי שטרם היגו לארץ הם ה-SMP ויקח עוד זמן רב עד שהם יגיעוכל השאר קיימים בארץ כבר זמן רב כולל הT5 חג אורים שמח

נורות T5 יעילות קצת יותר מ T8

כ 10% יותר יעילות. היתרון המשמעותי של T5 על T8 הוא שלאותו גודל נורה T8 יכול להיות 32 וואט בעוד T5 יכול להיות 54 וואט כלומר T5 אחד יכול להחליף שני T8. יתרון נוסף הוא ש T5 יותר קטנה. בנוסף הצ'וק של T5 הוא אלקטרוני ולא פולט חום.

doram44

New member
T5

בנוסף הצ'וק של T5 הוא אלקטרוני ולא פולט חום. זהו נתון משמעותי מאחר ומאפשר שימוש בעמעם לפלורוסנטים. העמעם הזה מאפשר הדלקה נמוכה והעלאה הדרגתית של האור משם למלאה.

BOLDER

New member
נתונים

יבואני תאורה- פנה לדפי זהב וקבל את דפי זהב לענף החשמל. כל היבואנים האמיתיים שם.קישור? נסה www.d.co.il . יצרנים- געש משה שאלתיאל מפעלי תאורה עפולה, אלה הגדולים. השאר- דפי זהב כן יש מפעל בשטחים- בחברון שמו לא ידוע לי אך הבעלים ידועים בשם מוסטפא והוא מפיץ גם חיקויים לציוד ממותג ידוע. שם אתה יכול לקבל בפניה לאתר גוויס באיטליה. הוא המפיץ המורשה של התוצרת שלהם בשטחים. פפולאריות של תאורה פלואורנית- מרבית הגופים עדיין טובולריים בהספקים 18-105W בשימוש ביתי בעיקר 18 ו- 36W ואילו בתעשיה תמצא הרבה גופים 105W במשרדים או אולמות לימודמשתמשים לעיתים בגופים שהספקם 56W אך השימוש אינו נפוץ.לגבי T5 התשובות של רעי ממצות. בהצלחה קובי

למעלה