עבורי אהבה זו...........

עבורי אהבה זו...........

מה זו אהבה? מה זה הרטט הזה,ההתרגשות,התחושה העילאית,הסחרחורת הנעימה,האודם בלחיים- מה זה ? עבור כל אחד ואחת מאיתנו זה יכול להיות משהו שונה. ואני מזמין אותך לשתף , כאן, ועכשיו, בפורום, מה זו אהבה עבורך ואני כבר יכול לראות בעיני רוחי, איך כל התגובות מאוגדות לקובץ אחד גדול,"קובץ אהבה" ואת "קובץ האהבה" של כולנו, נוכל לשלוח לכל אחד שאנו רוצים לעטוף באהבתנו, כי למה אנו זקוקים יותר מכל? למה העם, המדינה הזו זקוקה היום יותר מתמיד? למה העולם זקוק היום? ל-א ה ב ה! וכך, כאשר אתה, וכל החברים אותם תפנה כבר היום לפורום הזה, יוסיפו את האהבה שלהם, והקובץ ילך ויתפח, וכבר בימים הקרובים ניתן יהיה לשלוח "קובץ האהבה" לכל מי שזקוק לזה, לכל אחד ואחת, לכולנו. אז אני מזמין אותך בזמנך החופשי...עכשיו... לומר מה זו אהבה עבורך! ועבורי אהבה: "אהבה היא כמו מלאך שמעמיד אותנו על רגלנו בכל פעם שהכנפיים שלנו אינן זוכרות כיצד לעוף" ועכשיו.. מה זו אהבה עבורך?

לך דממה רוחשת

נניח שהאהבה היתה קיימת, ואת היית חווה אותה ולא מפחדת - מה אז היתה אהבה עבורך?

מיצי 17

New member
../images/Emo108.gifאהבה לדעתי..

לדעתי אהבה זה אחד הדברים החשובים ביותר. לפעמים קשה להסביר מהי אבל ברור שהיא נותנת את הסיבה להמשיך הלאה ולהתגבר על הכל, כל סוג של אהבה.. לאהבה צריך תמיד לחכות והיא תגיע וגם אני עדיין מחכה..

shant

New member
אהבה

"אולי האהבה היא הדרך להחזיר אותך, בעדינות, בחזרה אל עצמך" (אנטואן דה סנט אקסזפרי)

s p i n

New member
אהבה היא

כל מה שטוב בחיים עדיף לשמוח ולכאוב מאהבה שוב ושוב מאשר לא לטעום אהבה מעולם

ChilD SouL

New member
לדעתי...

לדעתי האהבה היא אשליה אחת גדולה. בת´כלס אין אהבה בעולם פשוט אנשים מתרגלים לבני הזוג ולכן כאשר אחד הצדדים עוזב הם מרגישים את אשר הם מרגשים. האהבה היחידה שקיימת זה אהבה בין הורים וילדים. אך אהבה בין בעל ואישה זה יותר התרגלות לצד השני ולא אהבה. בסופו של דבר ישנם זוגות שנפרדים וזה בגלל שמצאו קן נוח יותר קן חם יותר ולא בגלל שהפסיקו לאהוב. "
מטרתך הגדולה ביותר היא לא לעלות על אחרים, אלא להתעלות מעל עצמך".

ממצמצת

New member
לא מאמינים באהבה

בקיצור אני רואה שחצי מהאנשים פה לא מאמינים באהבה. ואתם יודעים מה, אתם צודקים. אהבה היא נתינה טהורה מעצמך ונתינה כזאת אפשר להרגיש רק לילדים שלך שהם בעצם חלק ממך. אהבה בין בני זוג זה הכל דיבורים. המילה הזאת שאנו משתמשים בה "אהבה" היא מילה המתארת את ההתרגשות שלנו כשאנו מכירים מישהו חדש שמושך אותנו מכל מיני בחינות. בעל ואישה חיים בנוחות והרגל. קשה לומר את האמת אבל אהבה כזאת שאנו מפנטזים עליה לדעתי פשוט לא קיימת.

תילטן

New member
../images/Emo42.gifיש אהבה

נכון שהאהבה הכי גדול היא אמא לילד אבל לפעמים לידנו נמצאת האהבה , של אדם קרוב, של חברה טובה , הכלב שלך החתולה לצערי אנחנו לא יודעים לקבל את האהבה שאנשים מסביבנו נותנים לנו. צריך ללמוד לקבל את האהבה וכמובן ללמוד לתת אותה לכל אדם ונפש שנמצאים בקרבתנו. שולחת המון אור ואהבה

מהי ../images/Emo23.gif עבורי?

משהו שאין לו תנאי משהו שנותנים בחינם ולא דורשים דבר תמורתה משהו שלוקחים בכיף כשיש מישהו שמעניק ממנה בחזרה משהו שאתה חש כלפי עצמך כשאתה מסוגל לעמוד מול המראה ולחייך אל בבואתך משהו שמקנן בפנים ומחכה לרגע הנכון לפרוץ החוצה בעוצמה משהו שחבל שאנשים לא מסוגלים לחלוק באופן מלא ודורשים המון תמורת המעט שהם עצמם נותנים מילה שצריכה להחליף מילים כמו אינטרסים מלחמה שנאה יריבות ו...פוליטיקה משהו שהוא רק שלנו ועומד לרשותנו בכמות לא מוגבלת וכל מה שאנחנו צריכים, הוא רק ללמוד להשתמש בו... ניסיתם פעם לגלגל את המילה הזו על לשונכם ולחוש עד כמה היא טהורה? ואם לא, נסו עכשיו.... מה אתם מרגישים? איזו צורה יש לה? צבע? צליל? ריח? טעם? מגע? ולמה בעצם השרשור הזה שאמור היה להיות כל כך אופטימי ומלא אהבה, משדר כל כך הרבה חוסר ביטחון ומצוקה? מה קרה לנו בדרך? ומה במילה הזו מפחיד אותנו כל כך? שלכם עם המון אהבה, הגר

אהבה../images/Emo23.gif

אהבה זה החיים. אנחנו קיימים בשביל האהבה. האהבה קיימת בשבילנו. אהבה זו הדרך לחיות ! בני אדם זקוקים לאהבה ! אי אפשר לחיות בלי אהבה ! אז תנו אהבה- ותקבלו אהבה !

tia4good

New member
../images/Emo9.gif אהבה

וואו... קודם כל, אני חדשה כאן ורוצה להגיד שאוהבת... אוהבת את הפורום הזה, למה? כי הוא מדבר בשפה שלי. מה שמוביל אותי לשאלה - מה זאת אהבה? יש כל מיני סוגים של אהבה - אהבה זוגית, אהבה חברית, אהבת החיים, אבל בגדול, לדעתי אהבה זאת שפה... שפה שכשאני מוצאת מישהו שמדבר אותה-נוצרת שיחה שטומנת בתוכה ריגושים, דפיקות לב, עניין, יופי, צחוק, טוב, מעין ´וואווווווווו´ שכזה!!!! התרוממות הרוח! הטעם לחיים. המון עוצמה יש באהבה, אף אחד לא באמת יכול לעמוד מולה לאורך זמן. היפה והמעודד בה הוא שהאהבה קיימת כל הזמן, ולא משנה מה. אבל קורה לפעמים שאני שוכחת ממנה, אם בגלל רצף של אירועים לא טובים, ועוד כל מיני סיבות אבל... אז יש ניצוץ כזה שמצית אותה מחדש - כל רגע כזה הוא בלתי נשכח עבורי, הניצוץ הזה יכול להיות מבט בעיניים, צחוק של ילד, וידוי מרגש, פנינת חוכמה, חיבוק, שיתוף... כל אלו ועוד מציתים בי תמיד את האהבה שקיימת בי, וכך גם אני משמשת בתור אותו ניצוץ שמצית את האהבה שקיימת באחרים... קוראים לזה נתינה - וכשהיא טהורה, ומשוחררת אל האוויר סתם כך בטבעיות שכזאת - זאת... זאת האהבה האמיתית. כך אני רואה אותה בכל אופן,
באהבה TIA

קונכיה

New member
../images/Emo23.gif

אהבה בשבילי היא היכולת לקבל אחרים בלי צורך "לשפץ" אותם. אהבה היא היכולת לתת ולקבל.

למעלה