עבור האנרגיות הטובות החלטתי

shongold

New member
עבור האנרגיות הטובות החלטתי ../images/Emo57.gif

שוב להעלות את הקורות אותי... על מנת שכולן/ם ידעו...מה עובר על הפורום הזה...פתחתי ואמרתי משהו פעוט קרה לי...ורוצה לשתף את כולם ...אני מתכתבת עם כמה חברות וכדרכי בקודש כאשר נחה עלי הרוח....אני זורמת...עם המילים והן לא תמיד נגמרות במילה או שתיים. לפעמים יוצא ..איך לומר ספר ולא דק במיוחד...וכך גם התרחש הפעם. יושבת אני וכותבת וכותבת וכותבת ולפתע פתאום נחשך הכל - נעלם התפוגג אל הלא נודע! מרוב יאוש שערות ראשי החלו להתמעט...שאלתי כל מיני אנשים מוכשרים איך אפשר להעלות באוב מסמך כה יקר אהוב ומלא השראה שנעלם ממך כך ונבלע אל הלא נודע??? ותשובות נזרקו לחלל - ואני בנסיון וטעייה...הענין בזמן האחרון חוזר על עצמו יותר מידי...ואחרי שנגמרו המענים מכל התבוניים. ניסיתי בעצמי - חיפוש - היסטוריה - וואי וואי לאיזה היסטוריה נכנסתי - לא נכנס לזה כאן...נכנס בי הדיבוק נראה לי שלפחות חצי שעה חפרתי...אני אצליח במקום שאחרים כשלו!!!!!. כמובן "לא דובים ולא יערים" - לפתע עליתי על 'המסמך' ולפי ראות עיני היה קרוב לזמן המשוער שבו החומר... היקר הלך לאיבוד. ברגשות מעורבים ונסערים 'נכנסתי' אליו...(לא רוצה להתוודות עד כמה מושכלת אני בענייני מחשבים)...ולאחר כמה דקות עלה...וליבי דופק מואצות...ומה אני שומעת.."קשה לי לא להתרגש...לפעמים אני משתגע..." זה בדיוק מה שהתחרש באותו הרגע שהיה אמביוולנטי ביותר מצד אחד..רציתי לנפץ המקלדת המסך..ובסוף את המחשב...אבל לפתע 'בקע' קולו...של ההוא...האסימון נפל...ופתאום נזכרתי איך נשמע.. וואי ואז במילות יקירת הפורום מרגול חטפתי שליכטה רצינית בלב..! אני רוצה להביע התנצלותי בפני כל הפורום קבל עם ועולם...ימים רבים לא שמעתי לא שומעת אותו..הרבה אחרים כן אבל לא אותו. ואם לשיר הגעתי אחרי 'דרך ללא מוצא' אז חייבת לומר שוב את אשר אמרתי כאשר שמעתיו בפעמים הראשונות - מזכיר לי מעברים/סולמות מוזיקלים של פיתוח קול - מתקשר לחברה הנאנקים קשות עם הפיתולים בתוואי הצלילים - איזה יופי!

שונית 7

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif

Nova5

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif

והתייחסות בשרשור אחר...

shongold

New member
../images/Emo51.gif רבה לך נובה על מילותיך

הטובות משם לכאן ובחזרה!

תודה שון ../images/Emo79.gif

תודה על הסיפור המעניין והמרגש, אז את אומרת שבעצם השיר החליף את המסמך האבוד.... שהתפוגג לו אל תוך הצלילים... מקווה שהצלילים יהפכו בחזרה למסמך ושהוא יצוץ חזרה בדרך זו או אחרת... ובעצם הצלילים, כן הפכו למסמך - למה שכתבת כאן בפורום...

shongold

New member
חחח.../images/Emo6.gif מעניין הא...

ובמיוחד אותך...? ואני תוהה מדוע..ומהפה שלךך שהצלילים יהפכו ממני אליך וחזרה למסמך - ותודה רבה!

shongold

New member
../images/Emo207.gif פרס הבמה 2007

תעשו טובה לעצמכם אל תחמיצו...את בראבא! האיש ענק! ובכלל מי שמתעניין בקצת קולטורה...

shongold

New member
בוקר..סקאת נתן ביצוע יוצא מן הכלל

ל"אהבה בת עשרים"!

shongold

New member
מרענן היה לשמוע את הביצוע שלו לאחר

נסיונות אחרים לשיר אותו שיר מורכב.

a d i d a s 2 1

New member
נתן ביצוע מדהים...

נו אבל יש לו יכולת קולית נפלאה... בניגוד לביצוע האחרון ששמעתי לשיר הזה...

shongold

New member
ללא ספק יש לו יכולות ווקליות נפלאות

מזכיר לי בגוון הקול שנסונרים צרפתיים - וזו מחמאה גדולה!

a d i d a s 2 1

New member
כן הוא אחדהזמרים המוצלחים לטעמי...

זה לא שאני משתגעת אחרי הסגנון שלו אבל אני נהנית להקשיב לו הוא כנה בשירה שלו, מאוד פשוט באופן יחסי... האמת..ששוב, לדעתי... מגיע לו! זמר נפלא.. והוא גם כותב לא רע מהמעט שקראתי

shongold

New member
אני יכולה להעריך זמר - אופן השירה

שלו ולא להתחבר נחוצים לי עוד מספר דברים על מנת שיחבב עצמו עלי.

חולית5

New member
תראי...

שובבה זאת מילה מורכבת אך אני אנסה להסביר רק בנוגע לג'קו מכיוון שהוא אהוב על ידיך ..... ג'קו, למשל, כשרון למופת מהלך על שתיים .וכמו שאת יודעת, לג'קו לא חסר מראה חיצוני הורס שמוסיף על כל הפרמטרים האחרים לגביו. כמובן שההתייחסות שלי אליו היא לא כמו לדוגמן אך היופי הכובש והכשרון המהפנט - עושים את זה יחד... ויחד עם זאת השעה מאוחרת ואני מחרטטת כל מיני שטויות אז אל תתייחסי אליי...

shongold

New member
בוקר טוב חולית - לא כל דבר שנאמר

כאן קשור לג'קו. אמנם כולנו כאן שרויים בחלל...שלו אבל בכל זאת יש עוד כמה דברים שעולים..מידי פעם על הפרק

למעלה