עבור פ"ש

אייזיק

New member
עבור פ"ש

שמע ידידי, למצוא אותך אינו דבר פשוט. אתה נע בין הפורומים כצועני ציוני. מה שלומך?

pilovich shahaf

New member
היי אייזיק מה שלומך ב- u.s.a..../images/Emo104.gif

מה שלום ילדך ונכדיך
מתי אתה בא לבקר בארץ או שמא החלטת שאתה נשאר שם סופית עם משפחתך, ומתרחק מהפוליטיקה של הצלילה...
אני מצ"ב קובץ במיוחד קישור וקובץ על המוסר הכפול של האמריקאים שאתה חי בתוכם, מה שהיה הוא שיהיה, אין חדש תחת...ה-

אייזיק

New member
פ"ש, תודה על הקישור

קישור מענין. האמריקנים והישראלים שניהם סובלים ממחלה דומה...אי יכולת להבין את המנטליות של האחר. אם יש אדם אחד היכול לתת הסברה טובה עבור ישראל בארה"ב, (וזה עולה לי בבריאות רבה להודות בכך), הרי הוא ביבי נתניהו. על אף שאינני סובל אותו, עלי להודות שהאיש מכיר טוב את האמריקנים והם אף אוהבים אותו. באשר לביקור בארץ, אני מקווה לבוא בחורף הבא עלינו לטובה ולשתות את הקפה שאתה שומר לי במיקרוגל. הילדים והנכדים במצב מעולה, תודה רבה. אגב, הממונה עלי בעבודתי הוא ממוצא פקיסטני ושמו שאהיד (שמו האמיתי). האם עלי לדאוג?

pilovich shahaf

New member
אם הוא הבוס שלך, קשה לי להאמין ../images/Emo3.gif

שהוא שאהיד, אבל לך תדע, המוסלמים האלה...אבל מה תסתכל אם יש לו קעקוע של "עראפת במבה", מאחורי האוזן...

אייזיק

New member
פ"ש

אין לו קעקוע של עראפת, אך יש לו אחד על הלחי השמאלי של הישבן ועליו כתוב ביידיש " בן לאדן חי!" האמת, הוא בחור מצוין. כבר מזמן הפך לאמריקני במנטליותו. שמו אכן שאהיד, ואנחנו מתבדחים על כך. רק שיום אחד לא יתפוצץהענין. מה נשמע באילת? אני משער שיש קצת פרנסה לעומת החורף שעבר. מסור ד"ש למנחם.

pilovich shahaf

New member
אייזיק שאהיד זה שאהיד,הזמן = ../images/Emo59.gif

אני מאמין שאתה רואנ טלויזיה, קורא עיתונים ומדי פעם מתעדכן באינטרנט, כך שלחדש את מה שכבר אתה יודע, קטונתי, אבל אולי אתה יכול לחדש לי/לנו מה חושבים עלינו האמריקאים, נכול להיום, לאחר ששלחנו את "שאחאדה" לפגוש את 70 הבתולות בגן עדן של המוסלמים...
מסרתי ד"ש למנחם, מסר בחזרה...

אייזיק

New member
מה חושבים האמריקנים?

באופן כללי, אלה שאני במגע עמם תומכים במאבקנו ובייסורנו. חיסול שחאדה נראה בעיני רבים כפעולה מוצדקת חוץ מהנפגעים הקטינים. בארה"ב שלאחר 9-11 יש הבנה רבה יותר לתגובות ישראל. הימין כאן תומך בנו בצורה כמעט עיוורת ואף מותח ביקורת על הנשיא הימני, בוש, בשל הערותיו האחרונות. יש, כמובן, מםפר לא מבוטל המבקר אותנו ואת פעולותנו. אני מצפה ליותר אהדה כתוצאה מהנפגעים האמריקנים בהר הצופים. אני בודק את החדשות מהארץ יום יום ב-Y-NET של ידיעות אחרונות. רגשי אשמה אוכלים אותי, אך המשפחה כאן. אני מתכנן, החל מהשנה הבאה להיות עם רגל פה ורגל שם. ( להטיל מימי על אנגליה?)

poza

New member
אתה בטוח שהוא לא נשוי לפולניה../images/Emo6.gif

למעלה